MLADINSKE TOČKE

Čarobni četrtki, brezplačne vodene dejavnosti za osnovnošolce, stare 8 let in več

ob četrtkih, od 16. do 18. ure, Mladinska točka Center II, Titova 41, Jesenice

Če imaš od 8. do 14. let, rezerviraj četrtkove popoldneve za druženje s prijatelji na MCJ mladinski točki v soseski Center II!

Razmigaj telo in možgančke, daj krila svoji ustvarjalnosti, zabavaj se ob družabnih igrah… nasmej in se sprosti! Okvirni program vodenih dejavnosti: razvedrilne igre na prostem, družabne namizne igre, ustvarjalne delavnice, igre za bistre možgane, pogovori na aktualne in tudi čisto vsakdanje teme…

Hkrati vabimo tako otroke kot starše, da nam zaupate svoje predloge za aktivnosti za osnovnošolce v času tedenskih šolskih počitnic!

Poziv staršem - izpolnite izjavo za svojega otroka!
Starše osnovnošolcev, ki bodo obiskovali vodene dejavnosti v Soseski Center II, pozivamo, da izpolnijo izjavo, ki njihovemu otroku omogoča udeležbo na brezplačnih vodenih dejavnostih. Obrazec lahko natisnete tukaj… Izjava staršev

Obvestilo mladim od 15 do 30 let: Možnost uporabe prostora Mladinske točke Center II, Titova 41, Jesenice

Mladi Jeseničani stanovanjske soseske Center II in okolice!

Obveščamo vas, da imate možnost najema oz uporabe prostora Mladinske točke na Titovi 41. Prostor je prijeten in primeren za druženje, ustvarjanje, igranje namiznih iger, izvajanje medsebojne učne pomoči, skupinsko šolsko ali študijsko delo. Možni so dogovori za izposojo različnih rekvizitov.

Z veseljem pa podpremo tudi vašo pobudo - idejo za dogodek ali aktivnosti za mlade ali mlajše na lokaciji MT Center II. Za več informacij pišite na mcj-info@siol.net ali pa pokličite na 04 5884 681.

Utrinki iz delavnic na Mladinski točki Center II

Čarobni četrtki, brezplačne vodene dejavnosti za osnovnošolce