NAJ DOGODKI

Izpili svoj javni nastop in izboljšaj zaposlitvene kompetence - delavnica za mlade od 18 do 29 let

četrtek, 30. marec, 2017, ob 18. uri, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Veščine retorike in javnega nastopanja so izrednega pomena tako v zasebnem kot tudi poklicnem in zaposlitvenem okolju. Na delavnici bomo preko praktičnih vaj in krajših teoretičnih vložkov spoznali kaj je tisto temeljno, kar omogoča, da vsak posameznik postane odličen govorec. Že stari rimljani so verjeli, da se pesnik rodi, govornik pa naredi.

Pridružite se delavnici, ki jo bo vodila televizijska novinarka, dipl. komunikologinja Sanja Despotovič.

Obvezne prijave najkasneje do 29.3.2017 do 14.ure na e-mail sania.despotovic@gmail.com.
Delavnica je brezplačna.

Nemščina – konverzacijski tečaj - 12ur - od 20. do 29. let

sreda, 29. marec ter sreda, 5. in 12. april 2017, ob 17. uri, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Mladinski center jesenice vabi vse mlade, ki si želijo izboljšati svoje zaposlitvene kompetence in obnoviti svoje znanje iz nemščine na Konverzacijski tečaj. Namenjen je vsem tistim, ki ste osnove nemškega jezika* že osvojili, a se vam vsakič, ko želite v nemščini izraziti svojo misel, nekoliko zatakne. Priružite se tečaju in se za vedno znebite treme ter spregovorite sproščeno in tekoče!

Na tečaju se boste lotevali različnih zanimivih in aktualnih tem, skozi katere vas bodo vodili usposobljeni, dinamični in potrpežljivi učitelji iz Jezikovne Akademije. S pomočjo različnih tehnik in metod vam bodo predstavili uporabne fraze, s katerimi boste lažje organizirali svoj govor in se pokazali kot samozavesten sogovornik. Skozi širok nabor tem pa boste razširili tudi svoje besedišče in s tem izboljšali ne le tekočnost, temveč tudi kvaliteto vašega ustnega izražanja v nemščini. Cena tečaja je 20 eur.

Obvezne prijave najkasneje do 28.3.2017 do 14.ure na e-mail mcj-info@siol.net