NAJ DOGODKI

Športno zabavno popoldne za otroke in mlade

četrtek, 25. maj 2017, od 16. do 18. ure, Soseska Center II
- pred MCJ Mladinsko točko na Titovi 41, Jesenice

Vabimo vas na športno zabavne popoldneve, kjer bomo plezali, migali, ustvarjali, brali, žonglirali, čarali, risali in tekmovali – skratka, aktivnosti bodo primerne za različne starosti otrok in mladih.

Pridruži se nam tudi ti že v četrtek, 25. maja, na naslednjih aktivnostih:

  • plezalna stena, ki mikavno vabi, da osvojiš njen vrh (za varno plezanje bodo skrbeli člani Športno plezalnega odseka PD Jesenice),
  • največji napihljivi tobogan, ki vsakemu požene adrenalin (Dežela zabave Hrušica),
  • poslikava obraza z Alenko Peternel,
  • tekmovanja v metih na koš iz različnih razdalj,
  • preizkus spretnosti na športnem poligonu,
  • ciljanje lončkov z žakeljčki,
  • ustvarjalna delavnica mandal in zapestnic.

Vse, ki bi se nam želeli pridružiti kot prostovoljci pri sooblikovanju programov za mlade in otroke v prihodnje, pa lepo vabimo, da se za več informacij oglasite pri mizi ustvarjalnih delavnic.

Za majskim športno zabavnim popoldnevom sledijo še trije, vsakič z malce drugačnimi aktivnostmi. Naslednji bo že v četrtek, 15. junija, sledi 6. julija in kot zadnji v sklopu 24. avgusta. Z nami bodo Jaka Srpčič s Cirkuško šolo, napihljivo ladjo in XXL kockami, Občinska knjižnica Jesenice s pametnim kvizom, lutkami in branjem, Čarodej Toni s hitrimi čarovnijami in Gornjesavski muzej Jesenice s staro železarsko igro 'podiranje korcev'.

Vabljeni na vse štiri dogodke, zabavno bo!
V primeru dežja dogodek odpade!

Četvorka jeseniških maturantov

12. generacija maturantk in maturantov Gimnazije Jesenice in Srednje šole Jesenice se je v sončnem vremenu sprehodila po jeseniških ulicah, na parkirišču za Občino Jesenice odplesala Četvorko in vsem zbranim pričarala enkratno vzdušje :) Maturantke in maturantje, naj bo tako odlična tudi vaša matura! SREČNO! več »