Foto arhiv

KOSTANJ PARTY

Prireditev Kostanj party se je odvijala na Trgu Toneta Čufarja na Jesenicah, v petek 21. oktobra, od 13.00 do 20.00 ure. Organizatorji so bili Caffe Teater v sodelovanju z MCJ.

Kostanj party se je odvijal pred Caffe Teatrom, za prijeten jesenski občutek pa je bilo poskrbljeno na več načinov: z listjem po tleh, z razstavo figuric iz kostanja v lokalu (mentorica delavnic je bila Tina Leskovar), preko celega popoldneva pa se je seveda pekel tudi kostanj. Informatorka MCJ Romana je obiskovalcem predstavljala dejavnosti MCJ, zbirala njihove e-naslove za obveščanje, ideje za projekte ter predloge za nastopajoče na prednovoletni zabavi. Približno ob 17.30 je pod nadstreškom Teatra pričela igrati glasba. Nastopali sta Neža Torkar in Sandra Štern, ki sta igrali na harmoniko in kitaro. Ob ritmih ča ča ča-ja, čardaša, tanga, sambe in drugih skladb je tja do 20.00 ure uživalo kar nekaj obiskovalcev, ki so bili zelo različnih starosti. Privabila in grela jih je glasba, k dobremu razpoloženju pa je veliko pripomogel tudi vonj pečenega kostanja …

Na Kostanj partyju so uživali vsi obiskovalci. Nekateri zaradi lepe razstave, drugi zaradi prijetnih mladenk in glasbe izpod njunih prstov, tretji pa zaradi brezplačnih meric okusnega kostanja. Razlogov za slabe vtise potemtakem ni mogoče imeti… in to je motiv, da se bo kaj podobnega dogajalo tudi v bodoče!

Romana Smagin