Foto arhiv

Igre v vodi brez meja

15.7. ob 16.00: IGRE V VODI BREZ MEJA, Kopališče Ukova

Se mladi zabavajo na kopališču? Jim je dolgčas? Radi plavajo? Tako smo se spraševali in potem vendarle na bazenu Ukova organizirali sledeči dogodek: ekipe trojic so tekmovale v štafeti v dveh različnih igrah.

Prijavljene tri ekipe so se dobro odrezale - v obeh igrah so bili najboljši Raperji (Anže Markelj, Žan Slivnik in Miran Galič), Delfini (Rok Zalokar, Nik Zalokar, Ajdin Grbič) in Morske deklice (Tara Potočnik, Branka Kalan, Tina Okanovič) pa ne daleč za njimi.

Prva igra je bila daljša štafeta s tekom, s plavanjem z zaprtimi očmi po dolžini velikega bazena in iskanjem soigralca na otip. V drugi igri pa so tekmovalci plavali po širini velikega bazena in v eno stran potiskali "črva" (plavalni pripomoček), v drugo stran pa žogo, s katero so potem še ciljali koš. Vsi udeleženi so dobili sladke nagrade, Raperji kot prvi uvrščeni še pico v Gostilnici Pastel, Delfini kot drugo uvrščeni pa dvakrat prosti vstop na Kopališče Ukova.

Zadovoljni? Seveda, zelo! Vsi! Ker je bilo veliko smeha, zabave, vode in nagrad. Le za mlade nad 16 let se morda zdi, da jim take igre ne dišijo…

Romana