Foto arhiv

Večer na klopcah - za prijeten zaključek počitniških dni

V torek, 30.8.2005, od 18:00 do 21:00 smo v Mladinskem centru na Jesenicah pripravili prav poseben večer za vse mlade, ki so se poslavljali od poletnih počitnic.

Na dvorišču centra smo se zbrali v velikem številu, kuhali koruzo, izdelovali zastavice za srečo in panoje za info punkt MCJ, poslušali različne inštrumente: didžaridu, tamtam bobne in kitaro, na katerih smo tudi sami preizkusili svoj talent, poleg tega smo preizkušali svoje ravnotežje s hojo na hoduljah in pri različnih stojah na rokah ali glavah.

Na koncu smo tudi skupaj pospravili okolico ter za posladek v dvorani Mladinskega centra pogledali projekcijo vseh poletnih fotografij (več kot 500) na velikem platnu. Ob komentarjih mladih smo se zabavali vsi skupaj s starši in mentorji. Dogodek smo izkoristili tudi za to, da smo obnovili prijateljske vezi med nami vsemi in tudi mentorji, ki so z nami sodelovali med počitnicami.

Večer smo vsi skupaj ocenili za uspešen in se dogovorili, da se bomo še večkrat srečali na podoben način, morda ob kostanju, regratu, bučkah ali s kakšnim podobnim izgovorom, ki nam bo prišel prav.