Foto arhiv

FINALE POLETNE KOŠARKARSKE LIGE 2005

Športni park Podmežakla, četrtek, 25.8.2005

Na finalno tekmovanje so od skupno šestnajstih ekip, ki so se v juliju uvrstile v finalni del, prišli le dve ekipi. Tekmovanje so rešila dekleta, ki so oblikovale tretjo ekipo za finalni obračun.

  • Zmagala je ekipa PIRC (Matej Pirija in Alen Hadžič).
  • Drugo mesto je zasedla ženska ekipa KURJA VAS (Ana Lukič, Sanja Krstevska, Maja Kolšek).
  • Tretje mesto je zasluženo dobila ekipa PISTOLS (David Možina, Zoran Vladušič, Dino Kovačevič), v kateri so tekmovali nekoliko mlajši mladostniki, ki so se odločili, da se bodo pomerili s starejšo kategorijo tekmovalcev.

Vsi tekmovalci od 1. do 3. mesta so prejeli medalje in vsaka ekipa še košarkarsko žogo.

Na koncu tekmovanja se je osem košarkarjev pomerilo v tekmovanju v metanju trojk: David Možina, Zoran Vladušič, Dino Kovačevič, Sanja Krstevska, Maja Kolšek, Alen Hadžič, Arnel Hafizovič, Gregor Mlakar. Najbolj natančna je bila Maja Kolšek, ki si je priigrala prvo mesto in s tem svojo košarkarsko žogo.

Vsem tekmovalcem iskrene čestitke, seveda še posebno zmagovalcem!

Že pri izpeljavi predtekmovanj v košarki nam je bil v veliko pomoč Matej Razpet. Na finalnem delu je pomagala košarkarica Ana Lukič. Matej Razpet pa je poskrbel na vseh treh finalnih obračunih, da se je vrtela dobra glasba.

Obema se iz Mladinskega centra najlepše zahvaljujemo za sodelovanje!

Kje ste bili ostali, ki ste se uvrstili v finalni del? Še na počitnicah?

No, več zanimanja kot za samo košarko pa so Jeseničani pokazali za predstavitev Društva gorenjskih avtomodelarjev TOPSPEED, ki je potekalo po končani podelitvi medalj!  več »