Foto arhiv

Razgibajmo poletje

Vabilo

sreda, 05.07.2006 ob 16h - drsališče v Mojstrani

Ker nas je četrtek pregnala nevihta, prireditve nismo uspeli izpeljati. Zato pa se lahko v sredo razgibate na športnih in animacijskih igrah, preizkusite svoje pevsko znanje na karaokah, in pomerite v inline hokej turnirju. Prijave za slednjega bomo zopet zbirali na sami prireditvi, pol ure pred pričetkom turnirja, t.j. ob 16:30. Vsako ekipo morajo sestavljati vsaj 4 igralci ter vratar, maksimalno pa ekipa lahko šteje 9 tekmovalcev (dva napada in vratar). Upamo, da nam bo tokrat sonce naklonjeno!!!

Zgodilo se je...

Sijaj, sijaj sončece…, a kako že gre - in res je sijalo. Kljub temu na plan ni zvabilo vseh počitnikarjev in počitnikaric. Mogoče se jih loteva že poletna utrujenost?

No, kakorkoli, tisti, ki so prišli, so se zagotovo razgibali. V inline hokeju sta moči pomerili dve ekipi dečkov, in sicer ekipa Svetih zeljotov ter ekipa Svetih kupusov. Zmagali so prvi, v postavi: Nik Lahajnar, Nejc Vrzel in Peter Skumavc. Kljub porazu pa praznih rok niso ostali niti poraženci niti gledalci, saj so za praktične nagrade poskrbeli naši pridni donatorji.

Zahvala gre vsem, ki so prispevali materialne nagrade oz. omogočili samo prireditev: Bogdanu Briclju - 3BM, Miri Pezdirnik - Ročno pletenje Mira, Turističnemu društvu Dovje Mojstrana, Teniškemu klubu TOP TEN Mojstrana, Športnemu društvu Mojstrana ter Športnemu društvu Mojstrana in Zajšek d.o.o.

Za prvič smo se torej dodobra razgibali, nasvidenje na naslednji prireditvi v Mojstrani, ki bo 31. avgusta 2006.

Razgibajmo poletje, Mojstrana, 5.7.2006