Foto arhiv

Razgibajmo poletje

Vabilo

četrtek, 31.8.2006 od 16h dalje - drsališče v Mojstrani
petek, 1.9.2006 od 16h dalje - igrišče OŠ Kranjska Gora

Ponovno vas vabimo v Mojstrano in Kranjsko Goro, kjer ta teden pripravljamo tretjo in četrto prireditev v sklopu »Razgibajmo poletje«. Zagotavljamo vam, da se bo na obeh prireditvenih prostorih za vsakogar našlo kaj, saj pripravljamo animacijsko - športni program, ki bo poleg karaok, glasbenih želja in športnih iger, v Mojstrani vključeval tudi gledališki nastop Mladega dovškega odra z naslovom »Nora leta - fantje in dekleta« ter turnir v inline hokeju, v Kranjski Gori pa se boste lahko pomerili v košarkarskih trojkah. Prijave za oba športna dogodka bomo zbirali na sami prireditvi, pol ure pred pričetkom turnirjev - od 16:00 do 16:30. Najboljše čakajo nagrade!

Zgodilo se je...

Čeprav čisto na koncu počitnic, nam poletje le ni pobegnilo. Razgibali smo se tako v Mojstrani kot tudi v Kranjski Gori.

Kljub temu da turnirja v roler hokeju ni bilo, se je v Mojstrani zbrala lepa množica otrok in mladih, ki so sodelovali v športnih igrah in zapeli na karaokah. Piko na i pa so vsekakor napravili igralke in igralci Mladega dovškega Odra, z odlomiki iz predstave "Mlada leta - fantje in dekleta", saj je njihova igra le redko koga pustila resnih ust.

Razgibajmo poletje - Mojstrana, 31.8.2006

V Kranjski Gori pa smo bili za igranje košarke izvani MCJ-evci ter redni obiskovalec naših prireditev g. Hudeček , ki smo ga zaradi vestnosti že vzeli za svojega. V pičlih 10 minutah so nas fantje iz Trsta dobesedno stresli iz hlač ter si tako zasluženo priborili majice. Vsekakor priznavamo poraz in čestitamo!

Razgibajmo poletje - Kranjska Gora, 1.9.2006

Nasvidenje pa seveda naslednje poletje!!!