Foto arhiv

»Učimo se za življenje!« - podelitev potrdil

Vabilo

Mladinski center Jesenice tako kot v lanskem letu tudi v sezoni 2006/2007 sodeluje v projektu »Učimo se za življenje«, v okviru katerega izvajamo brezplačne računalniške tečaje za vse generacije. Projekt kot donator podpira MICROSOFT Slovenija, koordinira pa ga Zavod MISSS... več »

Zgodilo se je...

Podelitev potrdil Microsoft Slovenija za opravljene računalniške tečaje »Učimo se za življenje«

Kar naenkrat so se mrzle zimske noči poslovile, drevje je že zdavnaj odcvetelo in že nas je začelo razvajati toplo poletje.
Še preden pa odhitimo na dopust, smo z veseljem povabili vse tečajnike računalniških tečajev »Učimo se za življenje« na podelitev uradnih potrdil Microsoft Slovenija, ki je tudi donator omenjenega projekta.

Od novembra 2006 do junija 2007 smo izvedli tečaje za 15 skupin, v katerih je spretnosti pridobivalo 74 tečajnikov.

Znanje in spretnosti so, kot pravijo tečajniki sami, na potrpežljiv in nazoren način podajali trije mentorji. Metka Rabič se je kar precej petkov pridno srečevala z učenci in mentoricami treh skupin iz osnovne šole Poldeta Stražišarja. Sonja Dežman in Robert Humar pa sta poskrbela za odrasle, ki so prišli v naš center mogoče z majčkenim strahom pred neznanimi vsebinami in upamo, odšli zadovoljni in v prepričanju, da je računalnik tudi za njihova leta še kako dobrodošlo in uporabno orodje.

Dragi tečajniki!
Veseli smo, da ste nas tako pridno obiskovali in nam izkazali zaupanje. Upamo, da naše sodelovanje še ni zaključeno in da se ponovno snidemo v mesecu oktobru, kjer boste lahko odkrivali nova znanja in zanimivosti s področja uporabe računalnika.

Hkrati pa vljudno vabimo vse, ki še oklevate! Kar brez strahu! Z veseljem bomo do osnovnih računalniških spretnosti pomagali tudi vam!