Foto arhiv

»Pozdrav poletju«

Zadnja junijska sobota je bila tudi na Jesenicah zabavno obarvana. Na Trgu na Stari Savi se je zbrala pisana množica fenov lokalnih glasbenih skupin. Poletje so najprej pozdravili naši najmlajši iz Osnovne šole Prežihovega Voranca, ki so s plesom in igro odgnali črne grozeče oblake. Tako je pod jasnim nebom že ob 20. uri nastopila jeseniška hip-hop zasedba Woo-Doo. Za njimi pa so nas v bolj rockerske vode ponesli, prav tako domačini, glasbene skupine Angee, ki so dodobra ogreli občinstvo. Zbrana množica mladih in mladih po srcu je s plesom in petjem nadaljevala ob zvokih Supernove. Fantje so z nekaj baladami poskrbeli tudi za vse romantične duše, tako zaljubljenih pogledov in objemov ni manjkalo. Živahno pa je bilo vse do konca. Za to je poskrbela popularna kranjskogorska hip-hop skupina Kocka. Za piko na i so člani na oder povabili domačo in-line hokej reprezentanco in skupaj z njimi večer zaključili s pravo jeseniško himno.

V imenu organizatorjev Zavoda za šport Jesenice, Mladinskega centra Jesenice ter Kluba jeseniških študentov, se zahvaljujemo vsem sodelujočim. Seveda pa ne gre pozabiti na odlično publiko, ki je poletje pozdravila v pravem slogu.

Če nam bo vse naklonjeno tudi v prihodnjih mesecih, se nam prav kmalu obeta kaj podobnega na istem prizorišču. Da, imeli smo prav. Jesenice res imajo nov plac za žur. In tale koncert je bil res kul.

Koncert za mlade - »Pozdrav poletju«, Trg na Stari Savi, 30.06.2007