Foto arhiv

»V zmajevem gnezdu«

V petek, 14. septembra 2007, se je na Čufarjevem trgu zbrala množica ljubiteljev športa. V sodelovanju s Kickboxing klubom Moč iz Kranjske Gore, Kickboxing društvom Jesenice ter Tae Kwon Do klubom Tiger Ljubljana – sekcija Jesenice smo pripravili predstavitev borilnih veščin. Ker je novo šolsko leto tudi čas za promocijo dejavnosti, ki jih dijakinje in dijaki lahko obiskujejo, če si želijo priskrbeti ure za obvezne izbirne vsebine, obenem pa tudi čas, ko različna športna društva in klubi vpisujejo nove članice in člane, je bila prireditev »V zmajevem gnezdu« odlična priložnost za obe vključeni strani. Vsekakor so fantje in dekleta na atraktiven način prikazali svoje spretnosti in zagotovo so prepričali marsikoga, da se jim v prihodnje pridruži.
Na žalost se dogodka zaradi drugih obveznosti niso udeležili Judo sekcija Jesenice, Športni klub Sun Rise Jesenice ter Karate klub Mladina Škofja Loka.
Vadba borilnih veščin je odličen način rekreacije in sprostitve za vse starosti in oba spola. In kot je bilo večkrat slišati: »... v realnosti gre predvsem za umetnost gibanja, usklajevanje telesa in duha in ne za borbo.«

»V zmajevem gnezdu« - predstavitev borilnih veščin, 14.9.2007