Foto arhiv

Prihod DEDKA MRAZA

Vabilo

ponedeljek, 28. december 2009, ob 17. uri
- Športna dvorana Podmežakla

Spoštovani otroci in starši!
Tudi to leto bo Dedek Mraz prišel v Športno dvorano in vas prav lepo pozdravil. V krajšem programu se bodo predstavile najmlajše drsalke Drsalnega kluba Jesenice, nekaj spretnostnih drsalnih veščin pa bodo prikazali najmlajši iz HD MLADI Jesenice. Vljudno vabljeni!

So-organizacija: Zavod za šport Jesenice, Mladinski center Jesenice in Zveza društev prijateljev mladine Jesenice

Zgodilo se je...

Prihod DEDKA MRAZA, 28.12.2009

Tudi letos nas je v Športni Dvorani Podmežakla obiskal Dedek Mraz! Letos ga je pričakalo še posebno veliko število otrok, njihovih staršev in starih staršev! Severna tribuna hokejske dvorane je bila precej polna in videti vsa pisana!
V kratkem programu so najprej nastopile drsalke in drsalci Drsalnega kluba Jesenice, vsi v starosti od štirih do deset let. Kljub temu, da so še tako ‘majhni’, so pokazali že prave mojstrovine umetnostnega drsanja.
Nato so ledeno ploskev zapolnili najmlajši iz Drsalne in hokejske šole pod vodstvom Bojana Bruna, Gorazda Reklja in Davida Mlinarca. Pokazali so vse, od hitrega drsanja do tega, kako je potrebno znati „pasti” in se „v ribo” popeljati po ledu!
V kratki igrici so zajček, medved, veverica in snežinka (v resnici so bili to Dora, Matic, Manja in Ana) odštevali dneve do Dedka Mraza in končno so ga uspeli priklicati s pesmico!
Dedek Mraz je nagovoril otroke in starše in se nato podal mednje, kjer so mu pri delitvi daril, ki so jih pripravili v ZDPM Jesenice, pomagali tako prostovoljci ZDPM kot gasilci!

Vsem, ki ste sodelovali pri pripravi in izvedbi prireditve, in še posebno vsem nastopajočim na ledu, se iskreno zahvaljujemo in želimo Srečno 2010!