Foto arhiv

MALE BENEŠKE MASKE, brezplačna delavnica z Jagodo Hmeljak

Vabilo

torek, 2. februar, in torek, 9. februar 2010 ob 16. uri, Mladinska točka Center II

Si želiš letos za pusta ustvariti nekaj prav posebnega? Vabimo te na delavnico izdelovanja malih beneških mask, ki jo bo vodila umetnica Jagoda Hmeljak. Maske so velike 12cm in so primerne za dekoracijo, za izvirno darilo…

Pridi, pokaži svojo ustvarjalnost in izdelaj čisto svojo beneško masko!

Zgodilo se je...

Male beneške maske, brezplačna delavnica z Jagodo Hmeljak, februar 2010

Da mladim ne manjka domišljije in ustvarjalnosti, so na delavnicah dokazali tako najmlajši, nekateri med njimi še v spremstvu staršev, ki so obiskali delavnici na Mladinski točki Center II, kakor tudi dijaki Srednje šole Jesenice.

Dijaki dveh 3. letnikov zdravstvene usmeritve so bili naši obiskovalci v torkovem dopoldnevu. Med drugimi vsebinami smo tudi zanje pripravili ustvarjalno delavnico malih beneških mask, za kar se moramo zahvaliti predvsem Jagodi, ki je čez vikend vlila več kot 50 mask iz Ceramofiksa. Dekleta in fantje, ki sicer v okviru rednega pouka nimajo likovnih dejavnosti, so se tako z idejami, spretnostmi kot tudi z dobro voljo res dobro izkazali!

Male beneške maske vseh ustvarjalcev si lahko ogledate od 12. februarja dalje v izložbi Turistično informacijskega centra na Jesenicah (TIC).