Foto arhiv

RAZSTAVA LIKOVNIH DEL DIJAKINJ SREDNJE ŠOLE JESENICE OB MEDNARODNEM LETU BIOTSKE RAZNOVRSTNOSTI

od 22. oktobra do 22. novembra 2010

Društvo za varstvo okolja Bled letos že od maja sodeluje v vseslovenski akciji ob MEDNARODNEM LETU BIOTSKE RAZNOVRSTNOSTI. Z namenom osveščanja o pomenu sobivanja vseh živečih organizmov je pripravilo ustvarjalne delavnice za otroke in mlade. Povabilu k sodelovanju se je odzvala tudi Srednja šola Jesenice, kjer so dijakinje in dijaki ustvarjali likovna dela pod mentorstvom prof. Marise Monti. Društvo za varstvo okolja Bled je pripravilo tudi stojnico ob blejskem jezeru, sledile so še razstave likovnih del malih ustvarjalcev iz Vrtca Bled, osnovne šole prof. dr. Josipa Plemlja Bled in dijakinj Srednje šole Jesenice v gostinskih objektih na Bledu in v blejski knjižnici Blaža Kumerdeja.

V Mladinskem centru Jesenice smo se akciji Društva za varstvo okolja Bled pridružili tako, da smo tudi mi podprli ustvarjalnost dijakinj Srednje šole Jesenice in skupaj z njimi in prof. Mariso Monti postavili razstavo njihovih likovnih del v naši mali dvorani. Razstava je na ogled vsak delovni dan med 10. in 16. uro! Vabljeni!

Razstava likovnih del dijakinj Srednje šole Jesenice ob mednarodnem letu biotske raznovrstnosti, od 22. oktobra do 22. novembra 2010