Foto arhiv

PUSTNO RAJANJE za otroke in starše - na mladinski točki Center II

Zgodilo se je...

Letos je naš mladinski center pustno rajal kar trikrat!

Prvič na pustno soboto, 5. marca, v dvorani Kolpern na Stari Savi, kjer smo ob pomoči 8 mladih in animatorja Kače izvedli dobro obiskano Veselo pustovanje za otroke in starše. Zelo smo bili veseli množičnega obiska maškar, saj so bili v maskah prav vsi otroci, kar nekaj mladih in precejšnje število staršev in celo starih staršev! Tako so tudi drugi obiskovalce, skoraj 200 nemaškar, res imelo kaj videti, seveda pa so lahko tudi rajali skupaj z vsemi maškarami!

Na pustni torek dopoldne smo v našem centru rajali z animatorko Tino in veselimi maškarami iz osnovne pole Poldeta Stražišarja.

Torkovo popoldne pa smo pustno preživeli na mladinski točki Center II - na platoju pred A banko, kjer se je senci navkljub zbralo lepo število predvsem malih maškarc v spremstvu staršev. Skupaj smo kljubovali marčevskemu mrazu s plesom, z igro s padalom in igrico Črni mož, po sladkih krofih pa so najvztrajnejši preizkusili svoje spretnosti v arkadnem plesu SIMDANCE, ki so ga vsem brezplačno omogočili iz ARKADEMIJE Jesenice!

PUSTNO RAJANJE  za otroke in starše - na mladinski točki Center II, 08.03.2011

Vabilo

torek, 8. marec 2011, ob 16.30 uri,
plato v stanovanjski soseski Center II, pred Mladinsko točko na Titovi 41

Dragi otroci in starši!

Izkoristite tudi torkovo priložnost in se nam v pustni preobleki pridružite na pustnem rajanju pred A banko - Center II na Jesenicah.

Pričakujemo vas z veliko plesne animacije, igricami za vse starosti in seveda z obveznimi sladkimi krofi za maškare. Vi pa nas lahko presenetite s pesmicami, ki jih boste zapeli na mikrofon, z lastno plesno koreografijo, pobudo za skupinsko igrico…

Pridružila se nam bo tudi Arkademija z novim arkadnim plesom Simdance! Simdance je nova oblika aerobike za skupine od 4 do 8 udeležencev hkrati, zabavna za vse generacije. To popoldne se boste lahko preizkusili v različnih težavnostnih stopnjah in to brezplačno!