Foto arhiv

v okviru Nacionalnega Mladinskega tedna
»TU pa TAM = krasen DAN«

23. maj 2011, najava

Sonce je pripekalo na Čufarjev Trg in mladi so izkoristili fontano sredi trga za vsaj malo osvežitve. 40 dijakinj in dijakov, od tega 8 iz Gimnazije Jesenice in 32 iz Srednje šole Jesenice, se je udeležilo delavnic TuPaTamBUSa, ki jih je pripravilo Društvo ŠKUC.

10 dijakinj se je učilo bobnarskih ritmov v dvorani našega centra. Energija je bila enkratna in stene naše stare stavbe so vibrirale v energičnih ritmih! Bobnarsko delavnico smo umaknili s trga, saj bi bobnanje motilo delavnico HIP HOP-a, ki so jo pripravili mladi skupaj z Mitjem Blažičem (MCJ) v okviru projekta MVA »Utrip ulice – Znamo in zmoremo«.

Na trgu je bilo najbolj živahno na delavnici Varna spolnost, ustvarjalno pa na delavnici ročnega tiska na tekstil. Nekaj dijakinj je svoje spretnost preizkusilo tudi na delavnici žongliranja!

Kot smo zabeležili s foto objektivom, so se mladi na delavnicah zabavali.

Presodite še vi, in če se tudi vam zdi tako, čakamo vaših pobud za podobne delavnice… kitarske, bobnarske, žonglerske, ustvarjalne ipd… lahko jih izvajate tudi vi, ali pa nam priporočite izvajalca… Možnosti je ogromno!

Lili Tkalec, koordinatorica »TuPaTam« projekta MSS za MCJ

v okviru Nacionalnega Mladinskega tedna »Tu pa Tam = krasen Dan«, 23.05.2011

Projekt MVA "Utrip Ulice - Znamo in zmoremo" - mladi iz banda Na Off ponudili možnost vključitve v akustično glasbeno delavnico.

v okviru Nacionalnega Mladinskega tedna »Tu pa Tam = krasen Dan«, 23.05.2011