Foto arhiv

VESELO SOBOTNO PUSTOVANJE za otroke in starše

18. februar 2012, na osnovni šoli Toneta Čufarja, Jesenice, najava

VESELO SOBOTNO PUSTOVANJE za otroke in starše, 18. februar 2012

Veselo, nasmejano, pisano, glasbeno, plesno, sladko… vse to označuje prireditev, ki smo jo skupaj z mladimi izpeljali na pustno soboto. Animator KAČA (Janez Tušar) – tokrat v vlogi klovna, je poskrbel za zabavno povezovanje prireditve, naši mladi sodelavci pa za plesno spodbudo: DJ Pingvin je vrtel poskočne ritme, animatorji v kostumih Indijanke, Španske plesalke, Sneguljčice, gusarjev in vražičkov pa so enkrat med maškarami in drugič spet na odru plesno animirali obiskovalce.

Pisana množica maškar, od najmlajših, predšolskih otrok, šolarjev do odraslih, je prostor napolnila s pravo pustno energijo. Po dobri uri plesa in zabave smo zanje poskrbeli z okusnimi marmeladnimi pustnimi krofi!

Bila je res prava MEGA PUSTNA ZABAVA: otroci so bili praktično brez izjeme odeti v pustne kostume, odrasle maškare pa so številčno krepko prekašale »nemaškare«! Ocenjujemo, da je prireditev obiskalo več kot 500 obiskovalcev, od najmlajšega, starega manj kot leto dni, pa vse do starih staršev!

Na prireditvi smo združili moči: MCJ ekipa (Lili, Mitja, Tina Z.), mladi sodelavci: Alma, Anita, Jana, Katja, Maja, Špela, Tina J., Dalibor, Matej, Nejc in animator Janez Tušar – Kača!

Se vidimo na VESELEM PUSTOVANJU v letu 2013!