Foto arhiv

Vsak teden v mesecu juniju 2012

Fotografska razstava: VESOLJE V MALEM

do 18. junija 2012, od 10. do 16. ure

Abstraktne fotografije, delo Simone Borštnar in Ane Medja, so do 18. junija na ogled v dvorani našega centra vsak delovni dan, od 10. do 16. ure, in v času uradnih ur Kluba jeseniških študentov v petkih in sobotah, od 17h do 19. ure.

Razstavo je to pot pripravil Klub jeseniških študentov! Vabljeni na ogled!

INŠTRUKCIJE za srednješolce

1. in 2. teden v mesecu juniju - v ponedeljek, torek in sredo, od 14. do 16. ure, Mladinski center Jesenice

Šolsko leto je že skoraj pri koncu! Za vse, ki ste odlašali predolgo bodisi s popravljanjem negativnih ocen bodisi z zviševanjem, in za vse, ki so vas že doleteli »popravci« pri predmetih matematika, slovenščina ali angleščina, tokrat že četrti mesec zapored povabilo: hitro v MCJ in izpopolni svoje znanje!

Še vedno ti nudimo brezplačno pomoč z razlagami snovi po tvoji izbiri! Vendar pridi dobro pripravljen: s seboj obvezno prinesi zapiske, učbenike, preverjanja znanj, da bo skupno učenje čim bolj učinkovito. Za več informacij brez oklevanja pokliči 5884680/681 ali piši na mail dmcj@siol.net!

INFO TOČKA za osnovnošolce in starše

ponedeljek, 4. in 11. junij, od 16. do 18. ure, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Odštevate dni do konca pouka? Ja, poletne počitnice se bližajo s svetlobno hitrostjo! V prvi polovici junija še vedno lahko predlagate počitniške vsebine, s katerimi bomo dopolnili počitniški program Zavoda za šport Jesenice in našega centra.

NESKONČNE MOŽNOSTI INTERNETA,
brezplačne delavnice za učinkovito rabo Interneta

v okviru Tedna vseživljenjskega učenja ter Evropskega leta aktivnega staranja in medgeneracijske solidarnosti
torek, 5. in 12. junij, od 16. do 18. ure, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22 (1. nadstropje)

Na internetu priložnosti in zanimivih informacij nikoli ne zmanjka. Prav tako nikoli ne zmanjka idej in dobre volje našim udeležencem. Dobro vzdušje in velika želja po pridobivanju novih znanj sta stalna spremljevalca naših delavnic že tri mesece, mlade prostovoljke pa z veseljem priskočijo na pomoč pri vsakršnih zapletih na spletu.

Izvedli bomo še eno delavnico, ki se je lahko udeleži vsakdo, saj so programsko zastavljene individualno (vsak udeleženec izve konkretne informacije, ki ga zanimajo). Zadnja delavnica, 12. junija, pa bo zaključna in temu primerno nekaj posebnega. Vsebina naj ostane zaenkrat skrivnost. Vabljeni!

INFO TOČKA za študente

petek, 8., 15. in 22. junij, od 17. do 19. ure, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Študentke in študentje!

Ko v petkih obiščete uradne ure Kluba jeseniških študentov, vas vabimo, da pokukate še na INFO točko MCJ, kjer vas bomo povabili na dogodke in dejavnosti našega centra, hkrati pa vas seznanjali tudi z informacijami in povabili, ki jih nacionalne in mednarodne mladinske organizacije še posebej naslavljajo na študente!