Foto arhiv

Počitniški program

PREDBOŽIČNE USTVARJALNE DELAVNICE - za mlade +15

petek, 21. december in sobota, 22. december, od 15h do 18h, Mladinski center Jesenice

Naj se tudi tvoje počitnice začnejo ustvarjalno in zabavno s prostovoljko Marušo Rezar!

Na petkovih delavnicah si lahko izdelaš svoj unikatni darilni papir in voščilnico s tehniko voska in tako še dodatno razveseliš svoje najbližje.

V soboto pa se bomo lotili še praznične okrasitve, ki se za december spodobi. Izdelovali bomo drevesca iz filca, papirnate venčke in druge okraske.

Delavnice so BREZPLAČNE, vse izdelke pa lahko odneseš s seboj.

BOŽIČNE RADOSTI v Centru II - vodene dejavnosti za osnovnošolce

ponedeljek, 24. december, od 11h do 13h, Mladinska točka Center II, Titova 41, Jesenice

Na predbožično dopoldne bomo na mladinski točki ustvarjali iz papirja: izdelali bomo papirnate snežake, snežinke in ostale božično - novoletne »junake«. Da bodo še lepši, jih bomo na koncu tudi pobarvali in popestrili z dodatki iz različnih materialov. Druženje nam bodo polepšale božične melodije.

Razvedrili in nasmejali pa se bomo tudi zunaj, kjer bomo naredili vsak svojega, čim bolj »odštekanega« snežaka - seveda v primeru snega! Ne pozabite na toplo obutev in oblačila!

PRIHOD DEDKA MRAZA

Zavod za šport Jesenice, Mladinski center Jesenice in Zveza društev prijateljev mladine Jesenice (ZDPM Jesenice)
četrtek, 27. december, ob 17. uri, Stara Sava, Jesenice

Z nami bodo: animatorja Janez in Tina, podmladek igralske skupine Gledališča Toneta Čufarja in seveda Dedek Mraz!

Vljudno vabljeni!

USTVARI SVOJO ZIMSKO PRAVLJICO! - za mlade +15 - na prijave!

ponedeljek, četrtek in petek, 24., 27. in 28. december, od 15h do 17h, Mladinski center Jesenice

Še vedno ni prepozno za popestritev novoletnih in božičnih daril. Maruša Rezar bo tudi med počitnicami izvajala ustvarjalne delavnice, na katerih si lahko narediš svoj darilni papir, zanimivo voščilnico ali pa prav posebno darilno vrečko. Ustvarjali bomo tudi okraske, med drugim viseče svečnike in prav posebne volnene okraske za dom. Delavnice so BREZPLAČNE, praznično vzdušje zagotovljeno, svoje izdelke pa seveda lahko odneseš s seboj.

Obvezne prijave najkasneje na dan delavnice do 12. ure na e-mail zajc.tina@gmail.com ali na 040 893 593.

NOVOLETNO USTVARJANJE za osnovnošolce - na prijave!

četrtek, 27. december, od 11h do 13h, Mladinski center Jesenice

Skupaj bomo ustvarjali prelepe novoletne voščilnice s tehniko voska, ki jih boste lahko podarili svojih najdražjim. Izdelovali bomo tudi zanimive unikatne okraske, in sicer drevesca iz filca, papirnate venčke idr. Delavnice so BREZPLAČNE, izdelke pa seveda odneseš s seboj.

Prosimo, da osnovnošolce prijavite starši, in sicer najkasneje do ponedeljka, 24. decembra, do 17h, na e-mail zajc.tina@gmail.com ali na 040 893 593.

POČITNIŠKO DRUŽENJE v Centru II - vodene dejavnosti za osnovnošolce

četrtek in petek, 27. in 28. december, od 11h do 13h, Mladinska točka Center II, Titova 41, Jesenice

Zadnje urice našega druženja v letu 2012 bodo praznično in zimsko obarvane!

Skupaj bomo poskrbeli za praznično okrasitev mladinske točke. Izdelali bomo povsem unikatno novoletno jelko ter z njo okrasili izložbeno okno. Še posebej zabavna bo izdelava okraskov, kjer se bomo prepustili vsak svoji domišljiji.

Seveda oba dneva ne bo manjkalo vam najljubših družabnih iger, v primeru tistega, ta pravega zimskega vremena, pa se bomo toplo oblekli in predali različnim vragolijam na snegu, zato ne pozabite na toplo obutev in oblačila!

ZIMSKE RADOSTI NA HRUŠICI - vodene dejavnosti za osnovnošolce

v sodelovanju s Krajevno skupnostjo Hrušica
petek, 28.december, od 11h do 13h, prostori KS Hrušica

Na Hrušici se bomo v petek dopoldne veselili prazničnih zimskih radosti. Skupaj bomo izdelovali novoletne voščilnice, zimske junake iz papirja in druge izvirne izdelke, odigrali pa bomo tudi kakšno partijo zabavnih družabnih iger.

Če bo snega dovolj, pa bomo na svežem zraku izvedli še tekmovanje v kepanju na tarčo, zato poskrbite za topla oblačila in obutev. Zabavno bo!

PREDNOVOLETNI TURNIR V NAMIZNEM NOGOMETU - za mlade +15 - na prijave!

petek, 28. december, ob 14h, Mladinski center Jesenice

Za vse privržence vedno aktualnega namiznega nogometa še zadnji turnir v tem letu! Najboljši prejmejo praktične nagrade.

Obvezne prijave in sicer najkasneje na dan turnirja do 14. ure na e-mail mcj-info@siol.net ali na telefon 040 666 936!

MAGIC THE GATHERING - predstavitev igre s kartami in turnir, za mlade +15

petek, 28. december, ob 17h, Mladinski center Jesenice

Vabljeni ljubitelji kart in tovrstnega adrenalina, da se pridružite na predstavitvi igre s kartami: Magic the Gathering.

Vodja dejavnosti, Žiga Rožič, bo najprej predstavil osnove igranja, na koncu pa bomo odigrali turnir po pravih pravilih in poskušali premagati najboljše.

Vsi zainteresirani boste lahko v prihodnje sodelovali na petkovih turnirjih, ki jih v prostorih Mladinskega centra Jesenice organizirajo člani kluba Magic the Gathering.