Foto arhiv

PRVOMAJSKE AKTIVNOSTI

Prvomajske počitnice so končno tu! Preživite jih športno, družabno, zabavno, koristno!

Lounge club - tematski večer za mlade do 30. let

petek, 26. april 2013, od 19. ure dalje, MCJ na Kejžarjevi 22

Tokrat bo Lounge club športno obarvan, saj se bo odvijal turnir dvojic v namiznem tenisu. Turnir se bo pričel ob 20. uri, medtem ko bomo prijave zbirali na dan dogodka, od 19.00 do 19.45. Vsak par bo za udeležbo simbolično prispeval 3€ (welcome drink vključena + nagrade za najboljše). Prav tako ne bo šlo brez prijetne glasbe, zato pridi in »pohengaj« z nami.

Dragon's Maze Prerelease turnir

nedelja, 28. april 2013, ob 10:30, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22
- pobuda mladih: Žiga Rožič

Prvič na Jesenicah bomo imeli prerelease nove edicije, ki se imenuje Dragon's Maze. Vsak udeleženec bo izbral svoj guild paket, za katerega se bo potrebno že predprijaviti; prijave in vprašanja pošljite na slohero@hotmail.com. V guild paketu dobite 4x Dragon's Maze booster, 1x RTR booster in 1x GTC booster. Igra se format Sealed. Vsak udeleženec bo tudi dobil brezplačno paketek 50 UltraPro ovitkov!

Prijave bomo zbirali na dan turnirja od 10.30 ure do samega začetka turnirja. Začetek turnirja bo ob 11.00 uri. Za več informacij lahko pokličete 040 912 618 (Žiga) ali kliknite http://goo.gl/GYoW5 ali http://goo.gl/LjqRV. Nagrade: 2 boostra/igralca. Cena: 25 €. Vabljeni!

Nagradna igra na Trim stezi Žerjavec

od ponedeljka, 29. aprila, do nedelje, 5. maja 2013

V nagradni igri zmaga tistih pet obiskovalcev, ki boste v navedenih dneh trim stezo obiskali največkrat. Ob vsakem obisku se morate vpisati v evidenčni list, ki je na prvi postaji. Nagrajenci boste o nagradah obveščeni med 6. in 10. majem! Razdelili bomo pet športnih kratkih majic.

Brezplačna uporaba igrišča z umetno travo

vsak dan od sobote, 27. aprila, do nedelje, 5. maja, od 10. do 12. ure, Športni park Podmežakla
Edina izjema je petek, 3. maja, ko pa se lahko udeležite nogometnega turnirja!

Brezplačno kegljanje za mlade pod strokovnim vodstvom

ponedeljek, 29. april, torek 30. april, in petek, 3. maj, od 12. do 13. ure, kegljišče Podmežakla

Razmigaj se v Centru II

ponedeljek, 29. april, torek 30. april, in petek, 3. maj, od 11. do 13. ure, Titova 41 (pri A banki)

Pridruži se Almi in Maji in se pozabavaj na različnih aktivnostih in igrah, med drugim ob izdelavi okvirjev za slike, na tekmovanju v prostih metih, na štafetnih in drugih igrah na prostem…
Na druženje vabljeni prav vsi od 8. leta dalje (mlajši obvezno v spremstvu staršev!) - s seboj pa prinesite le veliko veselja in dobre volje!

MCJ DNEVNI KLUB: biljard, namizni nogomet, pink ponk

ponedeljek, 29. april, in torek, 30. april, od 14. do 16. ure, MCJ na Kejžarjevi 22

TURNIR TROJK V KOŠARKI

ponedeljek, 29. april, zbor ob 15. uri na zunanjem igrišču v Športnem parku Podmežakla
V primeru slabega vremena bo turnir na OŠ Prežihovega Voranca!

Delavnica PRIPRAVA KOLES NA SEZONO

ponedeljek, 29. april, od 16.30 do 20. ure, MCJ na Kejžarjevi 22

Končno pomlad in priložnosti za potepe po mestu in v bližnjo okolico tudi s kolesom! Da bo tvoje kolo primerno pripravljeno za vse podvige, lahko poskrbiš na naši delavnici. Pri servisiranju nam bo pomagal Marko Langus, medtem ko nam bodo potrebno orodje posodili iz trgovine Sport Point.

KOLESARSKI IZLET do Mojstrane

torek, 30. april, zbor ob 10. uri pred Športno dvorano Podmežakla

Voden kolesarski izlet bo potekal do Mojstrane z možnostjo podaljšanja do slapa Peričnik. Predviden čas kolesarjenja je 3 ure. Kolesarska oprema, osvežilna pijača! Obvezne prijave do petka, 26. aprila, do 14. ure na tel. 041 694 217 (Aljoša)!

Delavnica SPOZNAJ IN OKUSI PREDNOSTI PRESNE HRANE

torek, 30. april, od 17. do 19. ure, MCJ na Kejžarjevi 22

Ne zamudi priložnosti odkriti novega načina priprave zdravega in kakovostnega obroka, ki pomaga pri ohranjanju tako zdravja kot vitkosti. Delavnica je primerna za mlade od 15 do 30 let. Zaželene prijave do vključno petka, 26. aprila, na tel. 068 172 403 (Vladimir).

TURNIR V NOGOMETU ZA MLADE

petek, 3. maj, ob 10. uri oz prijave do 10 min prej, igrišče z umetno travo Podmežakla

Število igralcev in trajanje tekme bo določeno glede na število prijavljenih ekip. V primeru zadostnega števila ekip bo turnir organiziran v dveh starostnih kategorijah.

Magic The Gathering - promocijski turnir

petek, 3. maj, ob 17. uri, MCJ na Kejžarjevi 22

Vabimo vse, tako začetnike kot tudi tiste, ki sceno že obvladate in seveda, ki vas zanima igra Magic the Gathering, na t.i. promocijski turnir. Na tem turnirju boste dobili svoj prvi paket kart brezplačno, izkušeni »inštruktorji« pa vas bodo naučili osnov te igre in zaupali tudi kakšno skrivnost. Vsak udeleženec dobi še dodatno promocijsko karto, zmagovalca pa čaka prijetno presenečenje.
Več informacij na 040 912 618 (Žiga). Vabljeni!

LAN PARTY - LoL (League of Legends)

sobota, 4. maj, ob 10. uri, MCJ na Kejžarjevi 22

S seboj prinesite svoje računalnike z naloženo igro, priporočeno pa je, da prinesete tudi kabel za povezavo na Internet. Prijavnina je 1€, da ne boste omagali prehitro, pa vsak dobi 1/2 pice.

Obvezne prijave do torka, 30. aprila, na tel. 040 223 276 (Anže).

»IMAMO VAS RADI«, družabno srečanje

organizator: DU Jesenice v sodelovanju z ZDPM Jesenice in DPM Žirovnica
sobota, 4. maj 2013, od 11. do 16. ure, Pristava

Otroci in starši, vnuki in stari starši!

Ne zamudite enkratne priložnosti za prijetno sobotno druženje, ki ga v prelepi okolici doma Pristava pripravljajo člani Društva upokojencev Jesenice.

Na medgeneracijskih delavnicah boste skupaj ustvarjali in urili svoje spretnosti v tehničnih in ročnih delih. Predstavljen bo verižni eksperiment, lahko se boste čudili delovanju vodenih robotov, izdelali rakete, tekmovali v zabijanju žebljev in letu papirnatih avionov. Lahko se boste urili v šivanju gumbov, pletenju, vezenju. Mladi bodo pomagali pri delu z računalnikom (spletne strani, elektronska pošta, fotografiranje). Vljudno vabljeni!