Foto arhiv

POČITNIŠKI PROGRAM

- Zimske počitnice 2015 - za mlade +15
- Zimske počitnice 2015 - za osnovnošolce
- Zimske počitnice 2015 - športni program Zavoda za šport

ZIMSKE POČITNICE 2015 - za mlade +15

Predpočitniška poslastica MCJ: Rock Dobrava 2015 - Ladys First, GHB, CFH

petek, 20. februarja 2015, ob 21h, dvorana Kulturnega in Gasilskega doma Blejska Dobrava

Na »rockovski« petek, bomo izvedli t.i. pred počitniški koncert treh glasbenih zasedb.

Kot prvi bodo nastopili Ladys First, ki preigravajo udarni rock. Na njihovih nastopih je možno slišati komade od Maidenov, Whitesnake do Metallice.

Drugi bodo nastopili domačini GHB (Grega Habič Band). Jeseniški kitarski virtuoz se bo predstavil z novo razširjeno zasedbo. Zasedba se je razširila še za dodatnega ritem kitarista, kar njihovi glasbi dodaja še večji naboj v živo. Predstavili bodo avtorsko glasbo iz petih albumov, ki jih je Grega Habič izdal v samozaložbi.

Zadnji pa bodo nastopili CFH-Cawboys From Hell. Še najbolj udarna zasedba ta večer vam bo ponudila težko artiljerijo komadov Pantere, Machine Head... Prepričljivo bodo pričarali legende metala!

Ne zamudite prave Rock poslastice!

TURNIR FIFA 2015 na velikem platnu - IGRALNA KONZOLA PS3 –

ponedeljek, 23. februar, ob 17. uri, dvorana Kulturnega in Gasilskega doma Blejska Dobrava

Na pobudo mladih iz Blejske Dobrave in okolice za vse zainteresirane organiziramo turnir v igranju na PS3 konzolo, FIFA 2015. Igralo se bo preko projektorja na veliko platno. Vsak igralec naj seboj prinese svoj »joystik«. Sistem igranja bo vsak z vsakim. Ob igranju nogometa si bomo nervozne trenutke lajšali s slanimi prigrizki in osvežilno pijačo!

NAMIZNE ŠPORTNE IGRE – »MCJ KLUB«

od ponedeljka, 23. do srede, 25. februarja, od 12. do 16. ure, Mladinski center Jesenice

Vabimo vas na igranje namiznih športnih iger, namizni tenis, biljard in namizni nogomet. V primeru interesa obiskovalcev pa bomo odigrali še turnir v namiznem nogometu v naključno izbranih dvojicah..

TEČAJ IGRE za dijakinje Srednje šole Jesenice

četrtek, 26. februar, ob 9. uri, prostori v Mladinskem centru Jesenice

Za dijakinje Srednje šole Jesenice pripravljamo tečaj uporabe iger za otroke in mlade. Na tečaju bo poudarek predvsem na praktični izvedbi različnih iger, s katerimi motiviramo posameznika in skupine k aktivni udeležbi. Predstavljene bodo različne tehnike, kako motivirati posameznika, da se vključi v igro, kako premagati začetno zadržanost in še marsikaj. Tečaj bo vodila Alma Mahmutovič, ki je že večletna sodelavka našega centra z obilo izkušnjami.

VIDEO DELAVNICE – OBDELAVA VIDEO POSNETKOV: Filmski natečaj; Anthropo Child&Youth Film Festival: Children's Popular Cultures

četrtek, 26., petek, 27. in sobota, 28. februar, ob 18. uri, prostori v Mladinskem centru Jesenice

Vabimo vse mlade, ki jih zanima video produkcija, snemanje, obdelava in režija, da se nam pridružijo na video delavnicah. Pod vodstvom Staša Hreniča bomo v studiu obdelali vaše že posnete videe. Ob zainteresiranosti skupine pa bomo posneli tudi lasten kratki video. Primerno obdelane videe bomo prijavili na Festival. Zanimajo nas predvsem filmi, ki predstavljajo popularno kulturo otrok/mladih, širše pa vsi filmi, ki nam omogočajo vpogled v življenja otrok/mladih v starosti do 18. let.

TURNIR FIFA 2015 na velikem platnu - IGRALNA KONZOLA PS3 –

petek, 27. februar, ob 19. uri, dvorana v Mladinskem centru Jesenice

V sodelovanju s Klubom Jeseniških študentov vabimo vse mlade, da se nam pridružijo na turnirju v igranju na PS3 konzolo, FIFA 2015. Igralo se bo preko projektorja na veliko platno. Poskrbljeno bo tudi za slane prigrizke!

ZIMSKE POČITNICE 2015 - za osnovnošolce

Pridi, ustvarjaj, uživaj in zabavaj se skupaj z nami!

Zimske "delavnice" na MT Center II

ponedeljek, torek in sreda, 23., 24. in 25. februar, od 11. do 13. ure, Mladinska točka Center II na Titovi 41, Jesenice (pri A banki)

Vabimo vse osnovnošolce starejše od 8 let, željne ustvarjanja, da se nam pridružite na počitniških delavnicah:
- v ponedeljek: tehnike barvanja; vodne barve,
- v torek: okraski za okna – zimski motiv,
- v sredo: namizne družabne igre – enka, monopoly, twister.

Prisrčno vabljeni!