Foto arhiv

Športno zabavno popoldne za otroke in mlade

25.5.2017, najava

Prvo letošnje športno zabavno popoldne v Soseski Center II je za nami - in res je bilo super :)

Plezalna stena s tremi prostovoljci Športno plezalnega odseka PD Jesenice, ki so skrbeli za varnost plezalcev, ogromen napihljiv tobogan, kjer sta najmlajše varovali Elizabeta in Alma, Alenka z atraktivnimi poslikavami obraza, pa Qendrese in Aldenisa s čudovitimi vzorci in barvami za ustvarjanje mandal… vsi so bili oblegani vse od 16. do 18. ure.

Posebna atrakcija je bil tudi osmošolec Luka, ki je presenečal z neverjetno spretnim sestavljanjem različnih rubikovih kock. Potekalo je tekmovanje v metih na koš in preizkus spretnosti z žogo na poligonu, mlajši pa so se preizkusili v ciljanju lončkov. Nik pa se je potrudil, da je v svoj foto objektiv ujel veliko prijetnih trenutkov.

Prostovoljcem, ki ste to popoldne skupaj z nami za otroke in mlade pripravili pestro dogajanje v Soseski Center II, se zahvaljujemo za čas, energijo in dobro voljo :)

Naslednje športno zabavno popoldne bo že v četrtek, 15. junija, nato 6. julija in kot zadnji v sklopu 24. avgusta. Vsakič bomo pripravili malce drugačne aktivnosti - kakšne, pa spremljajte na spletni strani in FB MCJ.

Foto: Nik Bertoncelj