Aktualno

Poletne aktivnosti na prijave za mlade nad 15 let

Mladi za mlade: USPOSABLJANJE Animator od A do Ž (na prijave)

četrtek, 6. julij 2017, od 9. do 14. ure, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Ne zamudi enkratne priložnosti in se udeleži usposabljanja, ki te bo seznanilo s svetom animacije ter hkrati izboljšalo tvoje možnosti za raznovrstna dela na tem področju. Navedeno usposabljanje je v tem letu obiskalo več kot 30 mladih.

Usposabljanje izvaja mladinska trenerka in animatorka, Sanja Despotovič.

Minimalno število udeležencev je 5. Obvezne prijave do 4. julija na e-mail infos@sanjas-visuals.si

Mladi za mlade: POLETNI JOGA FLOW (na prijave)

2 x nedelja: 9. julij 2017 in 20. avgust 2017, ob 18.30 uri, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Prepuščati se, prizemljiti, raziskovati, učiti, rasti, čutiti, zaznavati, se zavedati, sprejemati.... vse v enem. Vsega, kar je. Prepusti se biti ‘tu in zdaj’.

Vabljeni na Vinyasa Flow joga vadbo, kjer se boste lahko ob prepletu različnih asan, pranayam (tehnik dihanj) in meditacije prepustili občutku ‘tu in zdaj’.

Vinyasa Flow joga je dinamična oblika joge, z bolj fizično zahtevnejšimi asanami (pozami), ki pa je lahko prilagojena za popolne začetnike. In tudi mi jo bomo prilagodili, da boste na svoj račun lahko prišli vsi, ne glede na pretekle izkušnje z jogo. Tako začetniki kot izkušeni.

Vadbo vodi in ustvarja licencirana učiteljica Vinyasa Flow vadbe, Ana Pirih.

Obvezne predhodne prijave vsaj en dan pred delavnico (8.7. oz 19.8.) na e-mail anapirih@gmail.com Obe poletni vadbi sta brezplačni. Na vadbi potrebujete udobna oblačila (joga blazine, zidaki in odeje bodo že v prostoru).