Aktualno

Jesenski počitniški program 2019

MED POČITNICAMI #pridvmcj »»»

»»»Počitniška MCJoga, ponedeljek, 28. 10. 2019 ob 18h

Med počitnicami se lahko odklopiš od digitalnega sveta in se priklopiš na gibanje in sproščanje z jogo za mlade, ki jo bo v MCJ prostorih vodila Ana Pirih. Joga bo na urniku v ponedeljek ob 18:00 uri in bo za mlade do 29. leta brezplačna. Prijaviš se lahko na email: anapirih@gmail.com in si tako rezerviraš svoje mesto in potrebne joga pripomočke.

»»»MCJ KREATIVA*, torek, 29. 10. 2019 od 10h do 12h

Mladinski center Jesenice za mlade ustvarjalne duše odpira projekt MCJ KREATIVA. Sporočite nam področje ustvarjanja, ki vas zanima, bi ga radi raziskali, nahranili svojo »kreativo« in se nam pridružite. V svojih željah po ustvarjanju bodite pogumni - MCJ kreativa je namreč odprta za vse predloge - od ustvarjanja z glino, s tekstilom, slikanjem, kiparjenjem, grafitarstvom ali raznovrstnimi ročnimi deli in še, in še,...

Prijavite se lahko na mcj@siol.net. Ob prijavi napišite tudi katero ustvarjalno področje vas zanima.

Prvič se dobimo - med jesenskimi počitnicami v TOREK, 29. oktobra 2019 ob 10h. Pridite in ustvarjajte z nami.

»»»MCJ MEDIA LAB MEET UP*, torek, 29. 10. 2019 od 10h do 12h

V našem Media Lab-u se nam bo na prvem srečanju pridružila tudi Ana Pirih, včasih radijska in TV voditeljica na TV Slovenija, kjer se je ob svojem delu srečevala tudi z ustvarjalnim delom "v ozadju" radijskega mikrofona in kamere, od pripravljanja scenarijev in montažo radio in video vsebin. Svoje izkušnje in koristne nasvete bo delila tudi nam, še posebej tistim, ki se zanimate za pisanje scenarijev. Preizkusili bomo tudi uporabo stabilizatorja za pametne telefone. Meet us up :)

»»»HIP HOP | BREAK DANCE | POPPIN' OPEN SESSION, torek, 29. 10. 2019 od 17h do 19h

29. oktobra se lahko pridružiš koreografu, plesalcu in trenerju ROMANU UREKU na ODPRTI URI ali »OPEN SESSION«-u, kjer se lahko preizkusiš v HIP HOP-u, POPPIN'u ali pa se obrneš »na glavo« in zavrtiš na BREAK DANCEu. Delavnica je za mlade od 15. do 29. leta starosti BREZPLAČNA. Prijave zbiramo na roman.urek@gmail.com ali 040332668. Svoje mesto dobi tisti, ki se prej prijavi.

Dnevni klub MCJ, od ponedeljka do srede, od 28. do 30. 10. 2019 od 11h do 18h

Prijetno druženje ob igranju namiznega nogometa, namiznega tenisa in pikada. Za navdušence namiznih iger poskrbimo z: Monopoli, Tarok, Enka, Človek ne jezi se... Zraven pa lahko izveš kaj novega o možnostih za mlade, ki jih ponuja MCJ.

Preženi dolgčas in #pridvmcj

* Dogodek se lahko fotografira in snema. Z udeležbo soglašate, da se vas sme fotografirati ali posneti in posnetek objaviti na spletnih straneh, v drugih tiskovinah in na družabnih omrežjih. Namen snemanja je dokumentiranje aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih.