Aktualno

ZIMSKE POČITNICE - program za OŠ

od 25. do 29.2.2008

Oj, oj, kje pa si?
Zimskih počitnic nikar ne zamudi!!
Pri nas smo ti pripravili veliko dejavnosti,
Ni važno koliko star osnovnošolec si.
Za vsakega se nekaj bo našlo,
Če ustvarjanja, iger, znanja, tekmovanj ali klovnovih spretnosti zaželel si bo!!

Delavnice ustvarjalnice

Delavnice bodo potekale vsak dan od 10.00 do 11.30 ure, vodila jih bo mentorica Jagoda Hmeljak. Delavnice so brezplačne, se je pa treba predhodno prijaviti, da se izognemo morebitnim nevšečnostim zaradi prevelikega števila udeležencev.

Igrarije in vragolije z Jakom

Jaka Srpčič bo za energije polne otroke pripravil različne igre, primerne za različne starostne skupine, bodo pa vse igre zagotavljale sprostitev energije... Izvajale se bodo vsak dan med 11.30 in 12.30 uro, po razporedu oz. izboru mentorja in glede na interese udeležencev. Prijave niso potrebne, prosimo pa za izpolnjeno izjavo staršev.

Turnirji v namiznih igrah

Turnirji se bodo odvijali vsak dan med 12.30 in 14.00 uro, udeležba je brezplačna. Od udeležencev se potrebuje izpolnjena izjava staršev, prijaviti pa se ni potrebno. Igralo se bo turnirje v Enki, Monopolyju, Človek ne jezi se, Makau, Dominah, Lažnivcu...

Tečaj za nadebudne DJ-je

Tečaj bo izvajal Luka Rebolj, naš »hišni« DJ, DJ Chincassa. Poleg izpolnjene prijavnice je ob prvem obisku potrebno plačati tudi 15,00 €, število mest udeležencev pa je omejeno - minimalno trije, največ pa pet. Udeleženci morate biti starejši od 10 let, na tečaju pa boste spoznavali aparature in veščine pravih DJ-jev, poskusili montirati svoje komade in seveda ob tem maksimalno uživali... Srečevali se boste vsak dan med 16. in 18. uro.

Glasbena delavnica: flavta

Pri izvedbi te delavnice potrebujemo vaše sodelovanje - najprej z izpolnjeno in oddano prijavnico, nato pa s tem, da s seboj prinesete svojo kljunasto flavto. Delavnica bo vsak dan od 17h do 18h v prostorih MCJ, prijavite se lahko mladi, stari med 7 in 15 let, za izvedbo pa morate biti najmanj 3 prijavljeni. Mentorica bo Mojca Konobelj, ki bo pripravila tudi zanimiv program. Na željo otrok se bo po koncu delavnic mogoče dogovoriti tudi za kak nastop.