Aktualno

ZIMSKE POČITNICE - program za mlade nad 15 let

od 25. do 29.2.2008

Čao ti! A kej dogaja?
A bo med počitn'c'm' štala?
V MCJ zagotovo bo,
K' s temi projekti poskrbel' smo za to:

Tečaj vožnje z monociklom

V spretnosti te vožnje vas bo učil Tadej oz. Panx, ki ga srečate tudi na Jesenicah. Monocikle bomo priskrbeli mi, enako bo s ščitniki. Vadili boste v našem hodniku, Panx pa zagotavlja, da se boste kmalu naučili. Prijavite se lahko mladi nad 15 let starosti, cena tečaja za udeleženca je 5,00 €, dobivali pa se boste vsak dan med 17. in 19. uro. Za izvedbo tečaja morate biti prijavljeni vsaj trije.

Tečaj za nadebudne DJ-je

Tečaj bo izvajal Luka Rebolj, naš »hišni« DJ, DJ Chincassa. Poleg izpolnjene prijavnice je ob prvem obisku potrebno plačati tudi 15,00 €, število mest udeležencev pa je omejeno - minimalno trije, največ pa pet. Udeleženci morate biti starejši od 10 let, na tečaju pa boste spoznavali aparature in veščine pravih DJ-jev, poskusili montirati svoje komade in seveda ob tem maksimalno uživali... Srečevali se boste vsak dan med 16. in 18. uro.

Biljard turnir

V četrtek, 28.2. od 17h dalje bo v klubskem prostoru Biljard turnir. Startnine - nagrade. Si upaš? Prijavi se!

Turnir v namiznem nogometu

Turnir pripravljamo skupaj s Simonom Zormanom, aktualnim državnim prvakom, ki s svojim Društvom namiznega nogometa Udarni val v naših prostorih tedensko organizira treninge. Igra se namizni nogomet Garlando, ki je nekoliko drugačen od klasičnega namiznega nogometa, ki ga srečate v lokalih. Kakšna je vaša uspešnost na Garlandu lahko pokažete v petek, 29.2.2008 ob 17h. Prijave so bodo zbirale takrat, na licu mesta pa boste izvedeli tudi vsa pravila, način tekmovanja itd. Seveda pa ekipo sestavljata 2 člana.

Tečaj nemščine

Tečaj nemškega jezika bo izvajal predavatelj ŠOLT Ljubljana, vsak dan od 10h do 13h. Prijavijo se lahko starejši od 15 let, ki v prijavnici posredujejo tudi informacijo o svojem obstoječem znanju tega jezika. Za izvedbo mora biti prijavljenih vsaj 5, cena za udeleženca pa je 50,00 €.