Foto arhiv

FINALE POLETNE NOGOMETNE LIGE 2005

Športni park Podmežakla, 23. in 24.8.2005

Torek, 23.8.2005 - 1. KATEGORIJA - od 8 do 12 let

Na finalno tekmovanje so od šestih ekip, ki so se v juniju uvrstile v finalni del, prišle le tri ekipe.

Zmagala je ekipa FCHC (Nejc Palčič, Edvin Omič, Kejžar Tomaž, Miha Dolžan, Miran Galič, Amel Zukič, Moren Remškar, Adem Kadžič).
Drugo mesto je zasedla ekipa GRADIS (Erni Gervala, Alen Halilovič, Haris Kolakovič, Enis Skenderovič, Kadirič Amar, Mirnes Ajderpašič, Mirel Ajderpašič).
Tretje mesto je zasedla ekipa QUENS (Žan Črvinski, Matevž Klinar, Klavdijo Popušek, Mark Djedovič, Muhamed Kusur, Senad Kusur).

Najboljši igralec tekmovanja je bil Erni Gervala.

Sreda, 24.8.2005 - 2. KATEGORIJA - od 13 do 16 let

Na finalno tekmovanje so od šestih ekip, ki so se v juniju uvrstile v finalni del, prišle štiri ekipe.

Zmagala je ekipa HARLEM (Alen Kuzmič, Selvedin Kateran, Armin Vukalič, Ajdin Redžič, Grega Razinger, Robert Sabolič, Rok Kalan).
Drugo mesto je zasedla ekipa BOSNA (Alen Gervala, Muharem Alagič, Alen Samardžič, Amir Salčinovič, Nebojša Panič).
Na tretje mesto se je uvrstila ekipa TELEBAJSKI (Edis Mahmutovič, Deni Alukič, Semir Sadič, Almin Kljunič, Luka Ržek, Željko Najdek, Besim Hasič).
Brez kolajn je ostala ekipa SARAJEVO (Jernej Bedene, Edin Jagurdžija, Muris Silič, Emir Vilič, Haris Brdar). Pa drugič!

Sreda, 24.8.2005 - 3. KATEGORIJA - od 17 do 30 let

Na finalno tekmovanje je prišla le ekipa KOROŠKA BELA v postavi Besim Jezerkič, Edvin Zolič, Armin Zolič, Muharem Alagič, Enes Lovič. V prijateljski tekmi so se pomerili z zmagovalci 2. kategorije in tudi zmagali z rezultatom 5:1.

Priznati in povedati je treba, da je na vseh tekmah vladala prava nogometna športna zagretost tekmovalcev a hkrati tudi prijateljsko vzdušje, tako da sodnik praktično ni imel hujšega dela. Prav tako smo se lahko prepričali, da fantom ne manjka nogometnih spretnosti.

Pred podelitvijo medalj in nagrad so športno popoldne glasbeno obarvale dekleta Anja, Aleksandra in Amina, hip hop pa sta odplesali Nina in Anita. Da glasba po športu dobro dene je z vzpodbudnim aplavzom pokazala pubilka.

Vsi tekmovalci od 1. do 3. mesta so prejeli medalje in vsaka ekipa še nogometno žogo. Le to si je za odigrano prijateljsko tekmo prislužila tudi ekipa Koroška Bela.

Vsem tekmovalcem iskrene čestitke, seveda še posebno zmagovalcem!

Pri izpeljavi predtekmovalnega dela nogometnih tekem na Koroški Beli je bil nepogrešljiv Meho Jusufagič. Vlogo sodnika sta odigrala še Alen Štros na igrišču pri oš Toneta Čufarja in Danijel Topič na igrišču oš Prežihovega Voranca. Danijel Topič je nastopil v vlogi sodnika tudi na finalnem obračunu.

Vsem se iz Mladinskega centra najlepše zahvaljujemo!