Naj dogodki

Poletje z MCJ

aktivnosti v Mladinskem centru Jesenice in na Kopališču Ukova od 1. 7. - 26. 7. in od 12. 8. - 30 .8. 2019

Letošnje poletje vabljeni, da se nam pridružite na različnih tematskih druženjih v Mladinskem centru ali na Kopališču Ukova.

  • Igralni ponedeljki, 10h-12h v Mladinskem centru Jesenice
    druženje ob igranju družabnih iger in namiznega tenisa, pikada, namiznega nogometa
  • Ustvarjalni torki, 10h-12h v Mladinskem centru Jesenice in od 14h-16h na Kopališču Ukova
    ustvarjanje iz raznovrstnih materialov, spodbujanje kreativnosti
  • Razvedrilne srede, 10h-12h v Mladinskem centru Jesenice in od 14h-16h na Kopališču Ukova
    druženje ob igranju miselnih iger: Enka, Človek ne jezi se, Monopoli, Naseljenci otoka Katan, reševanje rubikovih kock in učenje čarovnije

V primeru slabega vremena aktivnosti na Kopališču Ukova odpadejo. Aktualne informacije lahko spremljate na Facebook profilu: Mladinski center Jesenice.

Periodične dejavnosti, razpisi

Predstavitveni video MCJ

Predstavitveni video Mladinskega centra Jesenice

Prvi predstavitveni video Mladinskega centra Jesenice, ki smo ga ustvarili skupaj z našimi najbolj aktivnimi mladimi, ki delujejo v prostorih Mladinskega centra Jesenice. Vse od ideje, režije, snemanja, montaže in končne verzije videa je delo inovativnih in ustvarjalnih mladih. Ogledate si ga lahko na našem Youtube kanalu ali Facebook profilu.

V objektiv smo ujeli:

Najlepša hvala vsem mladim, ki ste sodelovali pri snemanju videa! Posebna zahvala pa velja snemalcu in montažerju videa, našemu mlademu "hišnemu" fotografu Niku Bertonclju - Nik Bertoncelj Photography in pomočniku Benjaminu Rotu.

Dnevni klub MCJ

vsak delavnik od 11. do 15. ure, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Ne veš kaj bi počel med odmorom ali pa do naslednjega avtobusa? Pridi na namizni tenis, namizni nogomet, pikado, prstomet, enko, badminton in še kaj. Zraven pa lahko izveš kaj na Jesenicah dogaja za mlade v organizaciji MCJ: dogodki, delavnice, tečaji, druženja, informacije za mlade (študij v tujini, delo med počitnicami, ipd.) Najrajši pa imamo TVOJO IDEJO, ki ti jo z veseljem pomagamo razviti in uresničiti.

Magic: The Gathering

vsak petek in soboto ob 18. uri, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Friday Night Magic so sproščeni turnirji, kjer se zabavamo z namizno igro Magic the Gathering. Vsak teden imamo druge formate (Modern, Standard, Draft, Legacy in Tribal Wars). Vabljeni vsi stari in novi igralci. Novi igralci boste dobili vse potrebno za igranje. Imamo tudi svojo Facebook skupino, kjer so informacije kaj bomo igrali naslednji teden in tudi vprašanja so dobrodošla.
Za več informacij lahko pokličete 040 912 618 (Žiga Rožič).

Obvezne izbirne vsebine (OIV) za šolo

Si želiš narediti OIV na zabaven način? Lahko si animator na naših dogodkih, lahko pomagaš pri informiranju, lahko nastopaš na prireditvah, ki jih organiziramo ali razstaviš svoje izdelke v naših prostorih, vedno pa je dobrodošla pomoč pri izvedbi naših dogodkov. Kontaktiraj nas po telefonu: 04 5884 680/681 ali mailu: mcj@siol.net, mcj-info@siol.net ali pridi v Mladinski center na Kejžarjevo 22 za več informacij.

Pokaži svoj talent

Če imaš med 15 in 29 let in imaš znanje, obvladaš kakšen inštrument ali drugo veščino in se z veseljem ukvarjaš z nečim?
Si želiš priložnosti, da to znanje, veščino ali strast v obliki delavnice, tečaja ali dogodka preneseš še na druge mlade ali mlajše?
Si želiš ob vsem tem prislužiti še nekaj denarja in pridobiti dragocenih izkušenj?
Pokliči na 04 5884 680/681 ali piši na mcj@siol.net, mcj-info@siol.net ali pridi v Mladinski center na Kejžarjevo 22 in postani del naše ekipe.

Razstava fotografij »Piran & cars«

dvorana Mladinskega centra Jesenice, Ulica Viktorja Kejžarja 22, Jesenice.

Vabljeni na ogled razstave fotografij »Piran & cars« fotografa Nika Bertonclja (Nik Bertoncelj Photography), ki je dokumentarna razstava dogodka "Cars & coffe", ki je letos maja potekal v Piranu. Na fotografijah so skriti in manj skriti kotički Pirana in luksuzni, športni in unikatni avtomobili, ki so se razkazovali na ulicah slikovitega obmorskega mesta.

Razstava je na ogled od 12. junija 2019.