Foto arhiv

VODENE DEJAVNOSTI ZA OSNOVNOŠOLKE IN OSNOVNOŠOLCE

Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da tudi za šolsko leto 2007/08 v Mladinskem centru Jesenice načrtujemo vsebinsko različne vodene dejavnosti za osnovnošolke in osnovnošolce. Nekatere bodo obarvane bolj rekreativno, druge bodo potekale v obliki pomoči pri pisanju domačih nalog, tretje bodo likovno, glasbeno ali kako drugače ustvarjalne... Veseli bomo tudi vaših predlogov in želja vaših otrok, ki jih bomo upoštevali v okviru naših možnosti.

Posamezne vodene dejavnosti bodo potekale večinoma 1x tedensko ob vnaprej dogovorjenih dnevih in urah. Ker je za vsako razpisano dejavnost na voljo omejeno število mest, za vsako od njih zbiramo prijave. Prijavnice so na voljo v samem centru, prav tako pa jih lahko natisnete s spletne strani, ko si ogledate opis posamezne vodene dejavnosti. Prijavnico v celoti izpolnite starši in jo vrnete v center, ko otrok prvič obišče vodeno aktivnost. Prosimo, da podatke vpišete čitljivo in da navedete svoj kontakt (telefon), na katerem ste dosegljivi v času, ko bo otrok prisoten v našem centru! Prejem prijavnice vašega otroka bomo telefonsko potrdili.

 • Ponedeljek, 1. oktober
  Plesne delavnice (za otroke od 4. do 6. leta)
  (1. skupina ob 17.00, 2. skupina ob 18.00, 3. skupina ob 19.00)
 • Torek, 2. oktober, 16.15 do 17.45
  Ustvarjalne delavnice 'BARVE JESENI'
  Če si torke ustvarjalno preživeti želiš,
  da se zraven kaj novega naučiš,
  ter z svojimi izdelki še sobo popestriš,
  potem ne čakaj na maj
  ampak pridi v mladinski center zdaj.
  Naslovi delavnic: Čajna lučka v cvetličnem lončku, Mobili, Jesen na papirju, Mehki angeli, Ujeto listje, Priročna škatlica, Okrašen cvetlični lonček, Po tvojih željah in Mini razstava izdelkov.
  več »
 • Sreda, 3. oktober, 16.00 do 17.30
  UNICEFOV program 'Naredi nekaj več: delavnice PUNČKE IZ CUNJ'
  Imate ustvarjalno žilico? Bi se radi zabavali ob izdelovanju punčk iz cunj? Ste že kdaj kaj lepega sešili ali pa se boste prvič spopadli s šivanko? Želite pri igrici uporabiti le svoj glas? Tu je prava priložnost za vas!!!
  Na ustvarjalnih delavnicah boste štiri srede s pomočjo mentoric ustvarjali punčke iz cunj. Nekaj teh punčk boste izdelali po načrtih Unicefa, nekaj pa jih boste z lastno domišljijo in pomočjo mentoric izdelali sami. Zadnjo sredo boste pripravili še kulise in scenarij za kratko lutkovno igrico. Z vašimi punčkami iz cunj boste za starše in druge obiskovalce nastopili v zadnjem tednu oktobra. Zagotovo bo zabavno, poučno in zanimivo. Naj vas starši prijavijo takoj!!!
  več »
 • Četrtek, 4. oktober, 15.00 do 16.30
  'POMOČ PRI DOMAČIH NALOGAH'
  »Že spet ta šola! Pa cel kup domačih nalog! Včasih sploh ne vem, kako se časa lotiti...«
  Se s podobnimi težavami soočaš tudi ti? Poznamo rešitev. Pri domačih nalogah ti lahko pomagamo v mladinskem centru. Nasveti tistih, ki imajo osnovno šolo že za seboj, bodo zagotovo dobrodošli - zato zgrabi priložnost in se prijavi!
  več »
 • Petek, 5. oktober, 15.00 do 16.30
  'PETKOVA ANIMACIJA'
  Za razmigan konec tedna pa še povabilo na igranje namiznega tenisa, namiznega nogometa, pikada, igranje namiznih iger (Monopoly, Človek ne jezi se, Enka, ...) in druge animacijske igre...
  več »