Foto arhiv

MEDGENERACIJSKE KUHARSKE DELAVNICE

Vabilo

program »MLADI V AKCIJI«, akcija 1 - MLADI ZA EVROPO, podakcija 1.2 - MLADINSKE POBUDE:
projekt »DOBROTE IZ KUHINJ NAŠIH BABIC«

  • Medgeneracijska kuharska delavnica KPŠD Vuk Karadžić, Radovljica:
    pokušina kulinaričnih dobrot srbske kuhinje

    sobota, 16. april, ob 18. uri, osnovna šola Koroška Bela
  • Medgeneracijska kuharska delavnica KŠD Bošnjakov BISER Jesenice:
    pokušina kulinaričnih dobrot bošnjaške kuhinje

    nedelja, 17. april, ob 17. uri, osnovna šola Koroška Bela

Bližajoči vikend bomo ob popolni podpori mladih in starejših članov omenjenih kulturnih društev obarvali kulinarično! V obeh popoldnevih bo potekala medgeneracijska kuharska delavnica, kjer bodo starejši (pod budnim očesom naše kamere in fotoaparatov) 'prenesli' tradicijo kulinarike na svoj mladi rod. Vsako društvo je izbralo po eno izmed najbolj značilnih jedi in slaščic, po 3 bomo zabeležili in izdali v skupni knjižici, video mozaik s kuharskih delavnic pa izdali na skupnem DVD-ju.

Vsi skupaj želimo, da se nam pridružite proti koncu delavnic (okvirna ura je navedena zgoraj), ko boste pripravljene dobrote lahko pokusili in tako spoznali delček kulinarične tradicije svojih sosedov! Kaj bodo v društvih pripravili, naj bo skrivnost, seveda pa lahko ugibate tudi sami! Skratka - se vidimo na osnovni šoli Koroška Bela!

Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.

Zgodilo se je...

16.04.2011: Medgeneracijska kuharska delavnica KPŠD Vuk Karadžić, Radovljica:
pokušina kulinaričnih dobrot srbske kuhinje.

Medgeneracijska kuharska delavnica KPŠD Vuk Karadžić, Radovljica: pokušina kulinaričnih dobrot srbske kuhinje, 16.04.2011

17.04.2011: Medgeneracijska kuharska delavnica KŠD Bošnjakov BISER Jesenice:
pokušina kulinaričnih dobrot bošnjaške kuhinje.

Medgeneracijska kuharska delavnica KŠD Bošnjakov BISER Jesenice: pokušina kulinaričnih dobrot bošnjaške kuhinje, 17.04.2011