Foto arhiv

Arhiv vabil - oktober 2011

MEDNARODNI DNEVI v Mladinskem centru Jesenice - obisk EVS prostovoljcev

četrtek, 27. oktober 2011 ob 18h, dvorana Mladinskega centra Jesenice, Kejžarjeva 22

Simpatični prostovoljci Evropske prostovoljne službe nam bodo še zadnjič popestrili večer z zabavnimi igrami in delavnicami, pri čemer bo tokrat fokus na samem prostovoljnem delu v okviru EVS. Pogovorni jezik je angleščina.

Vabljeni vsi zainteresirani!

Posvet VKLJUČEVANJE MLADIH V LOKALNO SAMOUPRAVO

(ob 10. letnici delovanja Zavoda za šport Jesenice)
ponedeljek, 24. oktober, ob 18. uri,
dvorana Kolpern (1. nadstropje), Trg na Stari Savi, Jesenice

Na posvetu bomo predstavili različne možnosti aktivnega vključevanja mladih v soodločanje na občinski ravni, ki delujejo v nekaterih občinah v Sloveniji in sicer:

 • lokalni mladinski svet z gosti iz LMS Ajdovščina,
 • komisijo za mladinska vprašanja z gostjo iz Občine Sežana,
 • odbor za mladino z gostom iz Odbora za mladino v občini Medvode.

V okviru debate bomo iskali možnosti povezovanja mladih v jeseniški občini in doseganja boljših učinkov pri projektih - programih, ki vključujejo mlade ter pri vseh zadevah na občinski ravni, ki se dotikajo mladih.

Povabilo je namenjeno predvsem:

 • mladinskim organizacijam - društvom, klubom
 • neformalnim skupinam mladih, posameznikom
 • organizacijam - društvom, ki v svojih aktivnostih združujejo tudi mlade
 • političnim podmladkom
 • predstavnikom lokalne skupnosti (krajevne skupnosti, občina)
 • in drugi zainteresirani javnosti!

Vljudno vabljeni!

Delavnica: PRIPRAVE NA NOČ ČAROVNIC

sreda, 26. oktober 2011, ob 16. uri, Mladinska točka Center II, Jesenice

Bliža se noč čarovnic. Otroke in starše vabimo, da se v družbi Jaka pripravite in skupaj izdelate buče, ki vas bodo strašile na noč čarovnic (zaželeno, da bučko - bučo prinesete s seboj), pa duhce, črne mačke in morda celo kakšno čarovnico na metli!

Delavnice bodo potekale tudi na počitniški ponedeljek, 31. oktobra ob isti uri. Vabljeni!

MCJ PONOVNO V PROJEKTU SIMBIOZ@ - v Mladinskem centru Jesenice ponovno pomagamo starejšim do osnovnih računalniških spretnosti

17. do 21. oktober 2011, računalniška soba Mladinskega centra Jesenice, Kejžarjeva 22,
dopoldanski termin: od 9. do 11. ure, popoldanski termin: od 16. do 18. ure

20. aprila letos smo v Mladinskem centru Jesenice že uspešno zaključili teden poskusnih računalniških delavnic projekta Simbioz@. Seveda pa se pridružujemo tudi osrednji akciji v mesecu oktobru!

In kaj je sploh Simbioza@
»Simbioz@ e-pismena Slovenija« je največji prostovoljski projekt, organiziran s strani Zavoda Ypsilon, ki temelji na medgeneracijskem sodelovanju, solidarnosti in spodbujanju vseživljenjskega učenja. V tednu med 17. in 21. oktobrom bodo mladi prostovoljci na brezplačnih delavnicah po vsej Sloveniji predstavnike starejše generacije navduševali nad uporabo računalnika, npr. kako natipkati pismo, brskati po spletu in poslati e-pošto.

Vabimo vse občane, ki si želite pridobiti osnovna računalniška znanja, da nas obiščete v Mladinskem centru Jesenice vsak delovni dan med 10. in 16. uro in izpolnite prijavnico. Lahko nas tudi pokličete na 04 5884 680!

Prav tako pa vabimo mlade v starosti do 29 let, da se javite kot prostovoljci in nam pomagate pri izvedbi omenjenih delavnic. V projekt se prijavite na spletni strani http://www.simbioza.eu/projekt.html ali pa se javite v našem centru!

PREDPREMIERA DOKUMENTARNEGA FILMA "Utrip ulice - Znamo in zmoremo"

program "MLADI V AKCIJI" - MLADI ZA EVROPO - MLADINSKE POBUDE

petek, 21. oktober 2011, ob 19. uri, dvorana Mladinskega centra Jesenice, Kejžarjeva 22

Skoraj po enem letu ustvarjanja bomo projektu "Utrip ulice - Znamo in zmoremo" pritisnili še "piko na i" in vabimo vas, da tudi to storimo skupaj! Ogledali si bomo izseke iz skoraj dokončanega dokumentarnega filma o druženju mladih različnih starosti ob spoznavanju spretnosti uličnih umetnostih in posneli še manjkajoče kadre. Preostanek večera pa bo minil v druženju pobudnikov, ustvarjalcev filma in seveda vas, obiskovalcev. Se vidimo:)


Izvedba tega projekta je financirana s strani Evropske komisije. Vsebina publikacije (komunikacije) je izključno odgovornost avtorja in v nobenem primeru ne predstavlja stališč Evropske komisije.

KOSTANJEV PIKNIK s Klubom jeseniških študentov

sobota, 22. oktober, od 19.30 dalje, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Poletje je minilo in spodobi se, da novo šolsko in študijsko leto proslavimo z zabavo v jesenskem slogu. Tako bodo ta večer v klubu študentov poskrbeli za kostanjev piknik, kjer ne bo manjkalo kostanja, palačink in kuhanega vina. Za dodatno popestritev pa še disco & karaoke!

Pridite in se spoznajte med seboj! Pripeljete tudi vaše bolj »sramežljive« prijatelje in prijateljice, ki še niso člani KJŠ oziroma še niso naše – »MCJ« mladinke in mladinci! Se vidimo!

16. oktober - svetovni dan hrane

torek, 18. oktober, od 11. do 13.00 ure, INFO TOČKA na Srednji šoli Jesenice
sreda, 19. oktober, od 11. do 13.00 ure, INFO TOČKA na Gimnaziji Jesenice

Hrana je pomemben del našega življenja, zato je prav, da ima "svoj dan". Mladinski center Jesenice bo zato z dijaki na info točkah spregovorili o njihovi prehrani, pravilni prehrani, govora pa bo tudi o motnjah prehranjevanja. Kako se pa kaj vi prehranjujete?

MCJ SE POTEPA - na Hrušici

sreda, 19. oktober 2011, od 16. do 18. ure, igrišče pri Kulturnem domu na Hrušici

Že 8. oktobra smo želeli na naš tretji potep (po Blejski Dobravi in na Koroški Beli) še na Hrušico! Pa nam jo je zagodel mraz in dež. Obljubo bomo uresničili to sredo in vabimo otroke in starše, mlade in ostale občane, da se nam pridružite na zabavnem popoldnevu! V primeru slabega vremena dogodek odpade!

Program:

 • DEŽELA ZABAVE - IGRALA NAPIHALA z najvišjim napihljivim toboganom na Gorenjskem,
 • hoja po vrvi – slackline, štafetne igre z Aljošem,
 • ustvarjanje obeskov iz penaste gume (moosgummi) s Katjo,
 • in INFO točka MCJ za mlade.

MEDNARODNI DNEVI v Mladinskem centru Jesenice

v sodelovanju z Zavodom Manipura in centrom Kresnička.

četrtek, 20. oktober 2011, ob 18. uri, dvorana Mladinskega centra Jesenice, Kejžarjeva 22

Prostovoljci Evropske prostovoljne službe bodo s preprostimi igrami obiskovalcem približali kulturne značilnosti svoje države. Obvezno spada zraven zabava in veliko dobre volje! Ta četrtek predstavitev FINSKE in SARDINIJE! Zaželeno je vsaj osnovno poznavanje angleščine. Vabljeni!

KLEPET STARŠEV »Kako preprečiti izpade trme«

ponedeljek, 17. oktober 2011 ob 17. uri, Mladinska točka Center II, Titova 41, Jesenice (pri A banki)

Spoštovani starši!
Ponovno vas vabimo na prijetne urice klepeta z Zinko Ručigaj, ki vam bo pozorno prisluhnila in svoje dolgoletne izkušnje pri delu z najmlajšimi delila z vami. Spoznali boste, da marsikatero težavo lahko premagate na dokaj preprost način! Prvi klepet bo namenjen trmi!

»Trma pomeni vztrajnost. To je upiranje otroka zahtevam odraslih. Ko se otrok okrog drugega leta začenja zavedati samega sebe, se vse bolj spoznava, zato poskuša uveljaviti svoje zahteve in svojo voljo. Trma je lahko tudi vztrajnost v dobrem smislu, npr. vztrajnost malčka pri oblačenju, sestavljanju kock itd. Otrok vztrajnost ali trmo potrebuje, le mi jo moramo usmerjati tako, da otroku ni v škodo.«

Posredovalnica RABLJENIH UČBENIKOV

podaljšujemo akcijo na spletni strani

Ker se nam je nabralo kar precej ponudbe rabljenih učbenikov, predvsem za Gimnazijo Jesenice, nekaj pa tudi za Srednjo šolo Jesenice, smo se odločili, da Posredovalnico rabljenih učbenikov na spletni strani še malce podaljšamo v oktober (do 14.10.).
Ponudbo si lahko ogledate tukaj: - Ponudba - 22.9.2011

MEDNARODNI DNEVI v Mladinskem centru Jesenice - obisk EVS prostovoljcev

četrtki, 13., 20., in 27. oktober 2011 ob 18h, dvorana Mladinskega centra Jesenice, Kejžarjeva 22

Prostovoljci Evropske prostovoljne službe, ki so ponudili svojo pomoč na kriznem centru za mlade Kresnička, bodo obiskali tudi naše prostore. S preprostimi igrami in delavnicami bodo obiskovalcem približali kulturne značilnosti svoje države:

13.10. ob 18h - predstavitev udeležencev iz MAKEDONIJE
20.10. ob 18h - predstavitev udeležencev iz SARDINIJE
27.10. ob 18h - predstavitev udeležencev iz BELGIJE in MADŽARSKE

Vabljeni vsi zainteresirani!

Brezplačno predavanje o Zakonu privlačnosti in predstavitev knjige ČAROBNOST ŽIVLJENJA

Klub jeseniških študentov in Mladinski center Jesenice

ponedeljek, 10. oktober 2011, ob 18.30, dvorana Mladinskega centra Jesenice, Kejžarjeva 22

Maja - dobra vila s facebooka, popova zdravnica, avtorica člankov v različnih slovenskih revijah in na spletu, svetovalka za medsebojne odnose, izdelovalka pravljičnega nakita... Vse to in še več je Dobra Vila Maja - avtorica nove knjige Čarobnost življenja, v kateri nam s svojo življenjsko zgodbo dokazuje, da je vse mogoče, če človek verjame in zaupa vase in v svoje sposobnosti. Vabljeni na 2-urno brezplačno predavanje o Zakonu privlačnosti in predstavitev knjige Čarobnost življenja. Ob koncu sledi tudi podpisovanje knjig.

O knjigi…

Število mest je omejeno! Predhodne prijave so obvezne - po elektronski pošti na maja@dobravila.com ali na spletni strani www.dobravila.com.

PREVIDNO Z OGNJEM - v okviru meseca požarne varnosti

torek, 11. oktober 2011, ob 16. uri, Stanovanjska soseska Center II - Jesenice

V okviru meseca požarne varnosti smo v sodelovanju z Gasilsko reševalno službo Jesenice in Prostovoljnim gasilskim društvom Jesenice za vse generacije pripravili predstavitev gasilske opreme. Z nami bodo pravi gasilci, ki bodo s seboj na ogled pripeljali gasilsko vozilo in gasilsko opremo, katero vam bodo na strokoven in zanimiv način tudi predstavili. Izvedeli boste tudi marsikaj poučnega v zvezi gašenja požara in obveščanja ob požaru. Skratka zanimivo bo, zato ste vsi vabljeni, da se nam pridružite.

Vabljeni!

TAIJI tudi na Jesenicah

izvaja: Društvo Taiji - Zlati petelin
petek, 7. oktobra 2011, ob 20. uri, mala telovadnica Gimnazije Jesenice

Taiji quan je starodavna veščina gibanja in čudovit hobi za vsakogar. V novem šolskem letu imate enkratno možnost obiskovati vadbo tudi na Jesenicah!

Prvo srečanje bo v petek, 7. oktobra. Vabljeni vsi iz gornjesavske doline, stari in mladi, spretni in manj spretni. Prva vadba je brezplačna. Pridružite se skupinam, ki že nekaj let redno vadijo to mehko borilno veščino, ki ima na kitajskem stoletno tradicijo. več »

Več informacij poiščite na www.taiji-zlatipetelin.si

»TOLE GA PA POKA«, tridnevni mini tečaj in druženje za mlade +14

tridnevni mini tečaj kitare, bas kitare ter bobnov s člani skupine Arthem!

V sproščenem okolju bo potekalo

 • spoznavanje inštrumentov in opreme
 • učenje osnovnih akordov, power akordov in drugih tehnik igranja električne kitare ter tudi bas kitare
 • obvladovanje različnih taktov, ritmov in prehodov na bobnih
 • preigravanje preverjenih starih uspešnic in sodobnih hitov

Mini tečaj bo potekal v prostorih Mladinske točke Javornik-Koroška Bela - glasbena soba nad pošto na Javorniku. Program bo prilagojen glede na znanje in želje udeležencev, priporočeno je osnovno predznanje igranja!

Prvo srečanje bo v petek 7. oktobra od 19h do 21h. Drugo v soboto 8. oktobra od 19h do 21h, zadnje srečanje pa v soboto 15. oktobra od 19h do 21h. Cena tečaja je 5€ in jo udeleženci poravnajo ob prvem srečanju. Posebnost tega mini tečaje je, da bodo najboljši lahko nastopil na pravem mladinskem koncertu s skupino Arthem, katere pripravljamo od jeseni naprej. Prijave sprejemamo do 5.10.2011, do 14h, na tel.: 04 5884 680/681 ali mcj-info@siol.net. V prijavo je potrebno navesti ime in priimek, naslov bivališča, starost prijavitelja, ter kontaktno tel. številko.

Vabljeni vsi glasbeniki, ki bi radi izvedeli nekaj praktičnih zvijač od pravih rockerjev!

MCJ SE POTEPA - na Hrušici

sobota, 8. oktober 2011, ob 15. uri, igrišče pri Kulturnem domu na Hrušici

Iz mladinskega centra se bomo po dveh nepozabnih potepanjih na Blejski Dobravi in na Koroški Beli odpravili še na tretji jesenski potep, tokrat na Hrušico! Otroke in mlade, starše in ostale občane vabimo, da se nam pridružite na zabavnem sobotnem popoldnevu!

Program:

 • naš gost bo ponovno DEŽELA ZABAVE - IGRALA NAPIHALA z najvišjim napihljivim toboganom na Gorenjskem
 • hoja po vrvi - slackline
 • karaoke in skupinska plesna animacija s Tino
 • različne štafetne igre z Aljošem
 • ustvarjanje obeskov iz gume s Katjo
 • INFO točka MCJ za mlade

XXL MAVRIČNI TOREK – ob tednu otroka

torek, 4. oktober 2011, ob 16. uri, Stanovanjska soseska Center II - Titova 41, Jesenice

Da bo torkovo popoldne v stanovanjski soseski CENTER II (pred našo Mladinsko točko) še posebej pestro, bomo ob tednu otroka poskrbeli skupaj z našima animatorjema Tino in Andražem!

Otroke bomo povabili k učenju spretnosti žongliranja s krožniki in žogicami, k učenju skupinskih plesnih koreografij, na preizkus ravnotežja pri hoji po vrvi (slackline), k zabavnim igram s padalom, vse pogumne v petju pa na pevski nastop z mikrofonom! Pripravili pa bomo tudi kakšno presenečenje!

Darilo otrokom ob svetovnem Tednu otroka:
gledališka predstava »DEKLICA V VLOGI DETEKTIVA«

ZŠJ - Mladinski center Jesenice v sodelovanju z Gledališčem Toneta Čufarja Jesenice

sreda, 5. oktober 2011, ob 18. uri, Gledališče Toneta Čufarja

Dragi otroci, spoštovani starši!
Tudi letos vas bomo razveselili, tokrat z zgodbo o deklici, ki v napetem iskanju skrivnostno izgubljenega kužka Smrčka doživi veliko nepričakovanih in razburljivih dogodivščin. V tej nepozabni avanturi deklica sreča ljudi različnih poklicev, ki ji pomagajo najti njenega kužka. Predstava »Deklica v vlogi detektiva« je hitra, dinamična, noro - zabavna, smešna in čisto drugačna predstava, ki bo do solz nasmejala prav vsakega otroka!

Pred in po predstavi pripravljamo še PLESNO ANIMACIJO, z nami bo tudi KLOVN JAKA!

Vljudno vabljeni! Vstopnine ni!

»PRVI PLESNI KORAKI«, plesna delavnica Tine Jakopič za predšolske otroke

Dragi otroci, spoštovani starši!
Da nekateri že težko pričakujete ponoven začetek plesnih delavnic s Tino, nam je sporočilo že kar nekaj staršev! Zato z veseljem sporočamo, da so prijave že možne, prvo srečanje pa bo v prvem tednu v oktobru in sicer:

 • Začetna skupina: v ponedeljek, 3. oktobra 2011, ob 17. uri
 • Nadaljevalna skupina: v sredo, 5. oktobra 2011, od 17. uri

Na začetnih delavnicah se bodo otroci ob pesmicah Biba leze, Hiško zidamo, Žabje kopalke, Palačinke… učili plesno-ritmičnih plesov, v nadaljevalni delavnici pa ponovili že naučene koreografije in se seveda učili novih. Plesne delavnice pa ne pomenijo le osvajanja plesnih korakov in koreografij, temveč razvijanje koordinacije, gibčnosti, hitrosti, ravnotežja ter čutnega zaznavanja, hkrati se otroci družijo, spoznavajo in zabavajo!

 • Delavnice potekajo v dvorani Mladinskega centra Jesenice na Kejžarjevi 22.
 • Plesna delavnica obsega 8 vaj po 45 minut in nastop za starše, cena je 21 € (poravna se ob prvem obisku).
 • Otroci naj imajo s seboj copatke in stekleničko z vodo.
 • Prijave: do 29. septembra do 14. ure na telefon 041 514 925 ali tinajakopic@gmail.com!

Vljudno vabljeni!

Mladinski svet Ljubljana: USPOSABLJANJE ZA MLADINSKE ORGANIZACIJE

sobota, 15. in nedelja, 16. oktober 2011,
Gozdna Šoli Zveze tabornikov Slovenije v Bohinju (Ukanc 3)

Mladinski svet Ljubljana v okviru projekta »MLADI ODPIRAMO PROSTOR« - Vzpostavljanje in razvoj lokalnih mladinskih politik, ki ga s 17 partnerji vodi Mladinski svet Ajdovščina, vabi na brezplačno usposabljanje za mladinske organizacije, s katerim želijo okrepiti kadrovski potencial mladinskih organizacij.

Usposabljanje zajema tri celostne sklope:
- Mladinsko delo in mladinske politike
- Financiranje in izvajanje financiranja mladinskih organizacij
- Lobiranje in zakonodaja

Na usposabljanje se lahko prijavite s pomočjo prijavnice, obenem pa si lahko preberete tudi podrobnosti usposabljanja. Več informacij na tel. 051 442 002.

Rok za prijave: 10. oktober 2011!

POČITNIŠKI PROGRAM

ROCK KONCERT - ob 10-letnici delovanja zavoda

petek, 28. oktobra 2011, ob 20h, dvorana Kulturnega doma Blejska Dobrava

Zavod za šport Jesenice in Mladinski center Jesenice ob 10-letnici delovanja zavoda vabita vse mlade na rock koncert. Da bo tokrat na odru resnično »hudo« bodo za to poskrbeli že dodobra uveljavljeni bendi. Za vas bodo nastopili Lady s first, MiT, John Doe in Profeel. Rise pa so zaradi bolezni sodelovanje na koncertu žal morali odpovedati.
Ne zamudite poštene doze žive rock glasbe! Se vidimo na Dobravi! Vstop je PROST!

DAN ODPRTIH VRAT MCJ - predstavitev »Podpora mladim OD IDEJE DO PROJEKTA« in »MEDNARODNE PRILOŽNOSTI ZA MLADE«

sobota, 29. oktobra, ob 10. uri, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Imaš idejo za dogodek, za katerega meniš, da bi bil zanimiv tvojim prijateljem in ostalim mladim, pa ne veš, kako do prostora in opreme, kako do financ, pomoči pri informiranju, kakšne aktivnosti moraš izpeljati, da bo vse prav tudi po črki zakona… Oglasi se v soboto, ponujamo ti informacije in pomoč pri vseh aktivnostih!
Prav tako pa ti bomo postregli z informacijami, kako lahko tudi ti koristiš ugodnosti, ki jih mladim med 13. in 29. letom nudijo različne organizacije pri »skoku v širši svet«!

DELAVNICE ZA NOČ ČAROVNIC

ponedeljek, 31. oktobra, od 16. ure dalje, Mladinska točka Center II, Titova 41, Jesenice

Otroke in starše vabimo, da se v družbi Jaka pripravite in skupaj izdelate buče, ki vas bodo to noč »strašile« (zaželeno, da bučko - bučo prinesete s seboj), pa duhce, črne mačke in morda celo kakšno čarovnico na metli!
Sicer pa, kar brez strahu!

Bela OPEN 2011 - Turnir v floorballu – predstavitev interesne dejavnosti

sreda, 2. november, od 9. do 12. ure, telovadnica Osnovne šole Koroška Bela

V sodelovanju z interesno dejavnostjo floorball Osnovne šole Koroška Bela, katero uspešno vodi Primož Berden, bomo organizirali turnir v floorballu. Igralo se bo v telovadnici na praven igrišču z ogrado, igralci pa bodo razdeljeni v dve kategoriji.

9.00 do 10.15: Turnir za I. kategorijo
- predstavitev interesne dejavnosti
- začetek turnirja za udeležence od 1-5 razreda
- zaključek turnirja – razglasitev rezultatov
- podelitev nagrad najboljšim in fotografiranje

10.30 do 12.00: Turnir za II. kategorijo
- začetek turnirja za udeležence od 6-9 razreda
- zaključek turnirja – razglasitev rezultatov
- podelitev nagrad najboljšim in fotografiranje
- predstavitev interesne dejavnosti
Se vidimo!

OLD vs NEW SCHOOL HIP-HOP / +15 let

četrtek, 3. novembra 2011, od 19h dalje, Mladinski center Jesenice

Za vse ljubitelje HIP HOPa in RAPa bodo z vami: Svenson (raper), Locky (raper), Urška Kosec (pevka), Nina Bauman (pevka), Mojca Svetina (plesalka).
Večer ne bo minil brez OPEN MIC-a za vse, ki želite svoje »underground« veščine deliti z drugimi!

MUSIC MOVIE NIGHT – druženje z rock skupino ARTHEM / +15 let

petek, 4. novembra 2011, od 19h dalje, Mladinski center Jesenice

Počitniški petkov večer je namenjen filmu in glasbi. V goste smo povabili člane rock skupine Arthem, s katerimi si boste lahko ogledali nekaj filmov z glasbeno tematiko in udarili debato o praktičnih izkušnjah na rock nastopih. Skupaj boste lahko zapeli oziroma zaigrali tudi kakšno rock uspešnico v akustični izvedbi.

POČITNIŠKE URICE Z JAKOM za osnovnošolce

sreda, četrtek in petek, 2., 3. in 4. novembra 2011, od 11. do 13. ure, Mladinska točka Center II, Titova 41, Jesenice

Družabne igre, hoja po vrvi - slackline, žongliranje… Brez prijav!

POSTANI »ITAK REŽISER« s pomočjo MCJ

sreda, četrtek in petek, 2., 3. in 4. novembra 2011, ura po dogovoru

Želiš ustvariti kratki film posnet z mobitelom in se prijaviti na Itak natečaj za najboljšega režiserja? Potrebuješ pa pomoč – igralce, prostor, program za montažo (mobitel verjetno imaš)… na pomoč ti priskoči Mladinski center Jesenice! V počitniških dneh se lahko skupaj pozabavamo z ustvarjanjem filma. Ure bomo prilagodili glede na interes.
Prijavi se do 29.10. do 14. ure - pokliči nas na 04 5884 680/681, pridi osebno v MCJ ali pa nam pošlji e-mail na dmcj@siol.net in priloži še svojo idejo!

Več o natečaju: http://reziser.itak.si/natecaj

USTVARJANJE ZA MLADE + 15 let

sreda, četrtek in petek, 2., 3. in 4. novembra 2011, od 17. do 19. ure

Želite ustvariti čudovit nakit, se poigrati s fimo maso ali pokazati svoje inovativne ideje? Potem se nam pridružite! Delavnice so brezplačne!
Prijave do 29.10. do 14. ure na telefon 04 5884 680/681, na e-mail dmcj@siol.net ali osebno v Mladinskem centru Jesenice, Kejžarjeva 22.

POČITNIŠKE VODENE DEJAVNOSTI za osnovnošolce od 9 do 14 let

sreda, četrtek in petek, 2., 3. in 4. novembra 2011, od 10. do 13. ure, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Program vodenih dejavnosti:
- Prebujanje ob dobrem filmu
- Ustvarjanje s posebnimi materiali
- Skupinske plesne koreografije in po želji »pokaži še ti«
- S pametjo na računalnik in Internet
Prijave do 29.10. do 14h na 04 5884 680/681 ali dmcj@siol.net!