Foto arhiv

Zimski počitniški program 2019

V času zimskih počitnic (od 22. 2. 2019 do 3. 3. 2019) bodo v Mladinskem centru Jesenice na Kejžarjevi 22 različne tematske delavnice in druženja za mlade.

Sprostitev:

Pomladna MCJ joga, petek, 1. 3. 2019 ob 18h

Prvega v marcu gremo v pomladni mesec. V prebujanje, v lahkotnost, v daljši dan in (nekateri tudi) v počitnice. Pomladni utrip bomo v Mladinskem centru Jesenice pognali tudi z jogo, da prebudimo svoje pomladne korenine in skupaj sprostimo, osvežimo od zime, pa tudi od učenja in študija "z(a)mrznjeno" telo.

Vabljeni na pomladno joga druženje >> na vadbo, ki bo primerna za vse, tudi tiste, ki se z jogo še niste srečali. Namenjena bo vsem VAM >> mladim, dijakom in študentom + vsem ostalim do 29. leta starosti >> Vadba bo BREZPLAČNA Samo prijaviti se morate, ker je majhen prostor in svoje mesto dobi tisti, ki se prej prijavi.

Prijave na mail: anapirih@gmail.com (Sun Water Air Freedom). Na vadbi dobite vse potrebno za jogo in druženje. Samo udobno se oblecite.

Turnir: Magic the Gathering, petek in sobota, 22., 23. 2. 2019 in 1., 2. 3. 2019 ob 18h

Magic The Gathering je družabna igra s kartami za dva ali več igralcev. Igra je potezne narave in zato za uspešno igranje zahteva precej taktiziranja. Osnove igre vam bo predstavil vodja druženja Žiga Rožič. V nadaljevanju si boste lahko ogledali kako se igrajo tako imenovani Friday Night Magic turnirji v različnih formatih (Modern, Commander in Sealed).

Dnevni klub MCJ, od ponedeljka do petka, 25. 2. do 1. 3. 2019 od 11h do 15h

Prijetno druženje ob igranju namiznega nogometa, namiznega tenisa in pikada. Za navdušence namiznih iger poskrbimo z: Monopoli, Tarok, Enka, Človek ne jezi se...Zraven pa lahko izveš kaj novega o možnostih za mlade, ki jih ponuja MCJ.

Ustvarjanje:

Glasbena delavnica – jamm, sobota, 23. 2. 2019 od 10h do 12h

Vsi mladi, ki igrate na kakšen inštrument, pojete ali imate samo radi glasbo vabljeni na BREZPLAČNO glasbeno delavnico pod vodstvom Jureta Rozmana, kjer boste skupaj »zajammali« in se prepustili toku skupnega ustvarjanja glasbe. Če imaš svoj inštrument, ga seveda lahko prineseš sabo.

Zabava:

KJŠ-jev družabni večer, petek, 22. 2. 2019 ob 20h

Ste za kvalitetno druženje in za malo tekmovalnega duha? Pridite na večer družabnih iger, zmagajte v eni izmed njih in osvojite nagrado.

Kaj ponujamo:
- texas hold'em poker
- activity (potrebuješ par)
- igre s kartami
- namizni nogomet
- ping pong

Prid' pokazat svoj poker face