Naj dogodki

STIK Jesenice - Čas in prostor za STIK mladih Lgbt+* oseb

sreda, 12. december 2018 ob 18. uri, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Čas in prostor za STIK vseh prepogosto spregledanih barvic v škatli življenja. Čas in prostor za STIK mladih LGBT+* oseb ter oseb, ki se identificirate izven normativnih identifikacij in oseb, ki jim lastna spolna usmerjenost in/ali spolna identiteta postavlja(ta) vprašanja.

STIK skupina je namenjena pogovorom, debatam, vprašanjem ... Na skupini je zagotovljeno varno okolje, brez sovražnosti in pametovanja, kjer je prostor za iskrene pogovore, razmišljanja in osebno rast, posebno pozornost pa bo posvečena temam, povezanih s spolno usmerjenostjo, spolno identiteto in spolnostjo.

Ponovno bomo đemale/ i!
Kot pravi wikipedija, Jam session je izraz, ki označuje druženje glasbenic/ kov, ki se sestanejo z namenom, da bodo sproti sestavljale/ i improvizirane glasbene zasedbe ter igrale/ i improvizirano glasbo. S seboj pripeljemo umetnici/ ka, glasbenici/ ka, ki bosta z vami đemali/ a! Prosimo, da inštrumente prinesete s seboj.

Dobimo se v sredo, 12. decembra 2018 ob 18.00 uri v Mladinskem centru Jesenice, Ulica Viktorja Kejžarja 22, Jesenice.

Se STIKnemo!

Čas za STIK izvaja Društvo informacijski center Legebitra v sodelovanju z Mladinskim centrom Jesenice.

3. Glasbena mineštra

četrtek, 13. december 2018, ob 20.20 uri, Tea-ter Bar, Jesenice

Pod budnim očesom Mladinski Center Jesenice se Glasbena mineštra (starring "Miništranti") vrača na oder Tea-ter Bar Jesenice. Ne zamudite !!!

vokal: Maša Cilenšek
klaviature: Mitja Jeršič
bobni: Jure Rozman
kitara: Alen Kovše
bas: Luka Vinko

Gosta večera:
Anja Baš - vokal
Matic Zelič- orglice

Več na: Glasbena mineštra

Nefiks JEZIKOVNI KLUB na Jesenicah – ANGLEŠČINA

PRVO SREČANJE v januarju 2019, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

»Hallo, wie geht`s?« »Ciao, come stai?«

Bi znal/a povedati še kaj več kot le »kako si?«
Danes je v Sloveniji med mladimi le še redko kdo, ki poleg svojega maternega jezika, ne govori vsaj enega tujega jezika. Vendar pa se prepogosto zgodi, da nam zmanjka samozavesti, da bi povedali še kaj več kot le osnovne fraze. Prav v ta namen so bili ustanovljeni Nefiks jezikovni klubi. V jezikovnem klubu vadimo pogovor v tujem jeziku in vsi dobimo priložnost za nagrajevanje znanja tujega jezika! Udeležba v klubu je za mlade povsem brezplačna! To ni tečaj, omogoča pa učenje konverzacije v sproščenem okolju s pomočjo rojenega govorca. Srečanja potekajo vsak teden ob istem času na istem kraju, obravnavane teme bodo vezane na samopredstavitev/zaposlovanje/kulturo države ali druge tematike, ki jih boste izbrali sami!

Za več informacij in PRIJAVO klikni TUKAJ TUKAJ TUKAJ

V jezikovnem klubu lahko sodeluješ tudi kot vodja in tako poleg znanje tujega jezika pridobiš še veščine načrtovanja, organizacije in dela z mladimi! Klikni TUKAJ in se pozanimaj ali je ta vloga prav zate.

Na Jesenicah v sodelovanju z Mladinskim centrom Jesenice izvajamo jezikovni klub angleškega jezika. Predvidoma začnemo v januarju 2019.

Anketa o zadovoljstvu uporabnikov Zavoda za šport Jesenice

Namen ankete je pridobiti podatke o uporabi in zadovoljstvu storitev javnega zavoda. Zavod za šport Jesenice upravlja in vzdržuje naslednjo infrastrukturo v Občini Jesenice: Športni park Podmežakla, Kopališče Ukova, Balinišče Baza, Športno igrišče Blejska Dobrava, Mladinski center Jesenice, trim steza Žerjavec, tržnica "Stara Sava" in sistem javnih koles »JeseNICE bikes«. Ob zagotavljanju infrastrukturnih pogojev za šport in prosti čas zavod izvaja tudi določene programske vsebine (Mini cicibanova olimpijada...), prireditve (Jožefov sejem, novoletno praznovanje) ter izvaja in skrbi za mladinsko dejavnost v Mladinskem centru Jesenice.

Vabimo vas, da odgovorite na naslednja vprašanja, ki so dostopna na spletnem naslovu:

https://www.1ka.si/a/185536