Naj dogodki

Projekt 200 zaposlitev – predstavitvena delavnica

Predstavitvena delavnica: sreda, 20. februar 2019 ob 11:00, Ljudska univerza Jesenice, Delavska ulica 1, Jesenice

Projekt »200 zaposlitev« bo 200 brezposelnim osebam, mlajšim od 29 let v manj kot 2 mesecih in popolnoma brezplačno omogočil usposabljanje za izbran poklic in zaposlitev pri delodajalcih iz lokalnega okolja. V največ dveh mesecih (največ 150 ur) se boste imeli možnost usposobiti za tri poklice: bolničar / negovalec, pomočnik kuharja ali socialni oskrbovalec. (spletna stran projekta: 200zaposlitev.si)

Ljudska univerza Jesenice vabi na predstavitveno delavnico projekta, ki bo v sredo, 20. 2. 2019 ob 11.00 uri v njihovih prostorih na Delavski ulici 1. Na delavnici boste lahko izvedeli vse podrobnosti o projektu in dobili odgovore na morebitna vprašanja. Vabilo na delavnico »

VESELO PUSTOVANJE ZA OTROKE IN STARŠE 2019

sobota, 2. marec 2019, ob 16. uri, dvorana osnovne šole Toneta Čufarja Jesenice

Preženimo zimo z veselim pustnim rajanjem za otroke in starše v soboto, 2. marca 2019 s pričetkom ob 16. uri v dvorani Osnovne šole Toneta Čufarja Jesenice.

Za dobro vzdušje in animacijo bo poskrbel animator Marjan Uljan – mali BU iz aktualne glasbene skupine Malibu. Ob veseli glasbi in animaciji se bomo skupaj zabavali in se na koncu rajanja posladkali s slastnimi pustnimi krofi!

Vstop prost.

Nefiks JEZIKOVNI KLUB na Jesenicah – ANGLEŠČINA

vsak torek ob 17:00, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

»Hallo, wie geht`s?« »Ciao, come stai?«

Bi znal/a povedati še kaj več kot le »kako si?«
Danes je v Sloveniji med mladimi le še redko kdo, ki poleg svojega maternega jezika, ne govori vsaj enega tujega jezika. Vendar pa se prepogosto zgodi, da nam zmanjka samozavesti, da bi povedali še kaj več kot le osnovne fraze. Prav v ta namen so bili ustanovljeni Nefiks jezikovni klubi. V jezikovnem klubu vadimo pogovor v tujem jeziku in vsi dobimo priložnost za nagrajevanje znanja tujega jezika! Udeležba v klubu je za mlade povsem brezplačna! To ni tečaj, omogoča pa učenje konverzacije v sproščenem okolju s pomočjo rojenega govorca. Srečanja potekajo vsak teden ob istem času na istem kraju, obravnavane teme bodo vezane na samopredstavitev/zaposlovanje/kulturo države ali druge tematike, ki jih boste izbrali sami!

Za več informacij in PRIJAVO klikni TUKAJ TUKAJ TUKAJ

V jezikovnem klubu lahko sodeluješ tudi kot vodja in tako poleg znanje tujega jezika pridobiš še veščine načrtovanja, organizacije in dela z mladimi! Klikni TUKAJ in se pozanimaj ali je ta vloga prav zate.