Naj dogodki

Obvestilo uporabnikom

Spremljamo aktualne zdravstvene informacije v zvezi preprečevanja širjenja virusa covid in izvajamo ukrepe skladne z odredbo in navodili NIJZ.

Mladinski fotografski natečaj »PORTRET 2021«

Mladinski center Jesenice v sodelovanju s Fotografskim društvom Jesenice in pod pokroviteljstvom Fotografske zveze Slovenije razpisuje že 2. mladinski fotografski natečaj »PORTRET 2021«.

Vabljeni, da svoje najboljše portrete pošljete vsi mladi fotografi do 29. let. Sodelujete lahko v starostni kategoriji do 15 let ali od 15 do 29 let.

Več o natečaju v razpisu »

Fotografije je potrebno poslati do 10.1.2021.

Anketa o zadovoljstvu uporabnikov 2020

Namen ankete, ki je pred vami je pridobiti podatke o uporabi in zadovoljstvu s športno infrastrukutro in storitvami Zavoda za šport Jesenice ter o zadovoljstvu z mladinsko dejavnostjo, ki jo izvaja notranja organizacijska enota zavoda - Mladinski Center Jesenice. Zavod upravlja z naslednjo infrastrukturo: Športni park Podmežakla, kopališče Ukova, Balinišče Baza, Športno igrišče Blejska Dobrava, trim steza Žerjavec, tržnica "Stara Sava" in sistem javnih koles »JeseNICE bikes«, ob tem pa tudi izvaja prireditve kot so Jožefov sejem, novoletna prireditev ter sodeluje s športnimi društvi. Mladinski center skrbi za mladinsko dejavnost in izvaja delavnice in prireditve kot sta Kulturna mavrica Jesenic in Teden otroka.

Vabimo vas, da odgovorite na naslednja vprašanja, ki so dostopna na spletnem naslovu:

https://www.1ka.si/a/313798