Naj dogodki

Prvomajski počitniški program 2019

Program v času prvomajskih počitnic (od 26. 4. 2019 do 5. 5. 2019) v Mladinskem centru Jesenice na Kejžarjevi 22:

SPROSTITEV:

Pomladni MCJ joga flow, petek, 26. 4. in 3. 5. 2019 ob 18h

Petek je rezerviran za razgibavanje, sproščanje, spodbujanje, druženje in nasploh sproščen vstop v nov vikend. Vadba je namenjena vsem mladim: dijakom, študentom in tudi tistim, ki ste s študijem že zaključili pa še štejete 29.pomladi. Vse vadbe bodo primerne za vse, tudi tiste, ki se z jogo še niste srečali.

Cena vadbe za mlade je: 5 €
Lahko se nam pridružite kadarkoli - samo prijaviti se morate predhodno (zaradi majhnega prostora). Prijave zbiramo na anapirih@gmail.com (Sun Water Air Freedom). ali prek sms-a na 031 416 180.

Na vadbi dobite vse potrebno za jogo in druženje. Samo udobno se oblecite.

GLASBA:

Glasbena delavnica – uporaba glasu, ponedeljek, 29. 4. 2019 od 16h do 19h

29. aprila bomo na Delavnici uporabe glasu za naravno samo-izražanje in petje skupaj odkrivali zmožnosti našega naravnega glasu.

Delavnica uporabe glasu je namenjena vsem, ki bi radi svoj glas uporabljali bolj učinkovito in na bolj zdrav način, ter pridobili moč za bolj sproščeno in naravno samoizražanje ter petje. Je za pevce in ne-pevce, dijake, študente in tudi tiste, ki ste s študijem že zaključili pa še štejete 29.pomladi. Na delavnico pridite v udobnih oblačilih, saj se bomo tudi razgibali.

Delavnica je za mlade od 15. do 29. leta starosti BREZPLAČNA. Prijave zbiramo na spela.lausegger@gmail.com ali prek sms-a na 040 304 813. Svoje mesto dobi tisti, ki se prej prijavi.

DRUŽENJA:

Turnir: Magic the Gathering, petek in sobota, 26., 27. 4. 2019 in 3., 4. 5. 2019 ob 18h

Magic The Gathering je družabna igra s kartami za dva ali več igralcev. Igra je potezne narave in zato za uspešno igranje zahteva precej taktiziranja. Osnove igre vam bo predstavil vodja druženja Žiga Rožič. V nadaljevanju si boste lahko ogledali kako se igrajo tako imenovani Friday Night Magic turnirji v različnih formatih (Modern, Commander in Sealed).

Dnevni klub MCJ, ponedeljek in torek, 29. in 30. 4. 2019 od 11h do 15h

Prijetno druženje ob igranju namiznega nogometa, namiznega tenisa in pikada. Za navdušence namiznih iger poskrbimo z: Monopoli, Tarok, Enka, Človek ne jezi se...Zraven pa lahko izveš kaj novega o možnostih za mlade, ki jih ponuja MCJ.

Dan Evrope - športno srečanje jeseniških srednješolcev

petek, 10.5.2019, Športni park Podmežakla

Tudi letos se bodo ob Dnevu Evrope (9. maj) zbrali srednješolci obeh jeseniških srednjih šol na 6. zaporednem športnem srečanju v Športnem parku Podmežakla. Športno zabavni dogodek bomo priredili v petek, 10.5.2019. Srečanje bo v okviru Dneva Evrope, ki ga Evropa praznuje 9. maja.

Srednješolski ekipi Gimnazije Jesenice in Srednje šole Jesenice se bosta pomerili v petih različnih športnih disciplinah, mešani šolski ekipi v odbojki in štafetnih igrah, dijakinje v kegljanju na asfaltu, dijaki pa v igranju nogometa in košarke. Z dogodkom bomo pričeli ob 10:00 v športnem parku Podmežakla.
Več informacij, program prireditve »

Pomladni MCJ joga flow

vsak petek ob 18:00, Mladinski center Jesenice, Kejžarjeva 22

Zaradi velikega zanimanja organiziramo vadbo POMLADNI MCJ JOGA FLOW, ki bo odslej potekala vsak petek.

Od MARCA DO KONCA MAJA se bomo lahko skupaj razgibali, sproščali, spodbujali, družili, pognali svoje "pomladne korenine" in skupaj malo bolj zmehčano vstopili v nov vikend.

Sklop pomladnih vadb je namenjen vsem mladim. Dijakom, študentom in tudi tistim, ki ste s študijem že zaključili pa še štejete 29.pomladi. Vse vadbe bodo primerne za vse, tudi tiste, ki se z jogo še niste srečali.

Cena vadbe za mlade je: 5 €
Lahko se nam pridružite kadarkoli - samo prijaviti se morate predhodno (zaradi majhnega prostora). Prijave zbiramo na anapirih@gmail.com (Sun Water Air Freedom). ali prek sms-a na 031 416 180. Svoje mesto dobi tisti, ki se prej prijavi.

Na vadbi dobite vse potrebno za vadbo. Samo udobno se oblecite. Spremljajte aktualne informacije o vadbah na Facebook-u.