Aktualno

POČITNIŠKE DEJAVNOSTI NA PREDHODNE PRIJAVE

Tečaj gledališke igre - za mlade nad 15 let

tečaj vodi Katja Žibrek, univ.dipl.psih.
srede in četrtki od 29. junija do 13. julija 2011 in od 10. do 30. avgusta 2011

Tečaj je namenjen vsem, ki bi se radi izurili v igralskih veščinah, izboljšali svoj nastop pred občinstvom ali zgolj aktivno sproščali v skupinski dejavnosti. Spoznali se bomo z osnovami gibanja in govora na odru, improvizaciji ter poskušali najti sebi lasten in edinstven način izražanja skozi različne vloge.
Tečaj je zasnovan tako, da udeležba ni obvezna na vseh razpisanih datumih, vendar je priporočljiv čim pogostejši obisk.

Prijave za celotno poletje zbiramo samo do vključno 29.6.2011 - osebno v MCJ, ko poravnate tudi simbolično plačilo celotnega tečaja: 5€!

Katja Žibrek je diplomirana psihologinja, ki se spogleduje z igralsko in filmsko umetnostjo. Najprej je nastopala v predstavah v lokalnem okolju, nato pa bila članica dramske skupine Delecto v Ljubljani. Leta 2008 je prejela nagrado na festivalu Vizije v Novi Gorici za vlogo v predstavi Parizina. Za seboj ima tudi dva večja režijska podviga: glasbena videospota za NIN Ghost Festival in Locky feat. Nessy ''V snu'.

Katja je sodelavka Mladinskega centra Jesenice od lanskega novembra, poleg vodenja dnevnega kluba izvaja tudi naloge informiranja in svetovanja mladim ter pomaga mladim pri uresničevanju njihovih pobud in zamisli, ki tako ob celostni podpori MCJ lahko prerastejo v uspešne mladinske projekte!